İsmail Kartal Yine Ağladı: "Kendi evimizde oynayacakken deplasmana gideceğiz"

Fener medyada ve algıda çok güçlü

Bunu yenecek güçte bir yönetimimiz yok, olmasın da zaten

Dediğini anlıyorum ama çıkıp konuşsak da bir şey değişmez
Konuşmaları az öz etkili yapsak emin ol faydası olur onlar güçlü doğru ama güçlü diye susmak dahada kötü hale getiriyor herseyi enazindan algı yonetimini bizde denersek bizim maçlarımızda dogramalari aza indirebiliriz bunu bence geçen sebe kısmen başardık bu sene erden bana göre yalnız birakildigini hissetti suskunluguda bu yüzden ki boyle bir adama bile inanılmaz nankorlukyapiliyor o da ayrı tartışma konusunu

Hakemler hakkında konuşacak en son camianin hocasisisin. İşler yolunda gitmediğin de hakemlere 90 dakika ana avrat soverken hiç reaksion aldığını goremiyoruz isooo

Konuşmaları az öz etkili yapsak emin ol faydası olur onlar güçlü doğru ama güçlü diye susmak dahada kötü hale getiriyor herseyi enazindan algı yonetimini bizde denersek bizim maçlarımızda dogramalari aza indirebiliriz bunu bence geçen sebe kısmen başardık bu sene erden bana göre yalnız birakildigini hissetti suskunluguda bu yüzden ki boyle bir adama bile inanılmaz nankorlukyapiliyor o da ayrı tartışma konusunu
Kongrede çıkıp yanında olunmadığını söyledi zaten açıkça. Dursun Özbekle Metin Öztürk dışında koruyan da görmedim.

GS kongresindekilerden fayda geldiğini de görmedim zaten çıkıp Koç aleyhine konuşamıyor çoğu ilişkileri bozulmasın diye.

Yahu bu da çakal ha. Hani bir grup kavga edip dışarıdan 1 tanesi lafı sokup kaçar ya. O işte tam bu.

Evde oynayacakken deplasmana gideceğiz deyip sonra bunun yorumunu taraftar yapsın demek ne ya?

Keyfine mi ertelendi lig? Senin başkanın vur emri verdi biri de çıkıp vurdu.

Umarım Fener'in başında uzun yıllar kalırsın hocam.

Fener medyada ve algıda çok güçlü

Bunu yenecek güçte bir yönetimimiz yok, olmasın da zaten

Dediğini anlıyorum ama çıkıp konuşsak da bir şey değişmez
Katılmıyorum üstat. Biz bize hak etmediğimizi kazandıran yönetim değil sadece hakkımızın yenmesini engelleyecek yönetim istiyoruz. Herşeyin, sahada adil şekilde belirlendiği ortamı sağlayacak bir yönetim. Rakibin başkanı Koç ailesinden de olsa Galatasaray kulüp kültürü her zaman “1 dakika kardeşim biz de Karamürsel sepeti değiliz” demeyi motto belirlemiştir, bunun olmadığı çok nadir olmuştur, bir tanesi de bu dönem maalesef.

Katılmıyorum üstat. Biz bize hak etmediğimizi kazandıran yönetim değil sadece hakkımızın yenmesini engelleyecek yönetim istiyoruz. Herşeyin, sahada adil şekilde belirlendiği ortamı sağlayacak bir yönetim. Rakibin başkanı Koç ailesinden de olsa Galatasaray kulüp kültürü her zaman “1 dakika kardeşim biz de Karamürsel sepeti değiliz” demeyi motto belirlemiştir, bunun olmadığı çok nadir olmuştur, bir tanesi de bu dönem maalesef.
Yalan algılarla medya kontrolü yapacak yönetim olmasın diyorum.

Hak yeme konusu o kadar kolay iş değil, geçen sene bunu yaptık bu sene de yaparız. Anlatmak istediğim medya açıklamalarıyla bu iş olmuyor.

Konyayla iceride oynayacakken simdi deplasmanda oynayacaklar. Hoca hakli.

bunun böyle konuşmasının nedeni kayseride puan kaybetmeleri ve bizim karagümrüğü yenmemiz olası ve bu durumda derbiye biz puan farkıyla çıkacağız bu da fbye daha çok psikolojik baskı yapacak.

çünkü kafasındaki plana göre biz sivasta puan kaybedeceğiz ve gümrüğü yensek bile fb deplasmanına puan en az 2 farkı gerisinde gideceğiz ve baskı bizde olacaktı.
bunu bildiği için şimdiden paniklemeye başlamış ve bu durum ağzına vurmuş olay bu.

Ulan bütün Avrupa maçları dönüşü evlerinde oynadılar

Biz ise hep deplasmanda oynadık

Hasbelkader bir maç deplasmana gidecekler

Amma tatava yaptılar yaa

Bizim fikstür bunlarda olsa sabah akşam isyan edecekler demek ki

Geri
Üst Alt