İsmail Kartal: "Yönetimimiz hakem hakkında bir açıklama yapar diye düşünüyorum"

Özellikle kulüp başkanlarının FB ile ilişkileri ciddi derecede sorgulanmalı ve araştırılmalı.. Bunlar boşuna susmuyor.. İsim vermeyeyim Kayserispor'un eski başkanlarından biri iflasın eşiğindeyken milyonlarca dolar borç malum banka tarafından yapılandırılmayla erteleniyor.. Dolayısıyla bu kulüplerin Fener'e yatışları boşuna değil..

Başkanların mali çıkar ilişkilerini birileri irdelerse çok pislik ortaya çıkar.. Yer yerinden oynar..

Hangi pozisyonda haksızlık yapılmış hep fb lehine çalındı.
Gol de kuşkulu.

Yavuz hırsız taktiğine erken başladılar.Yönetim açıklama yapmazsa hakemle ite kaka kazanmaya devam edecekler

Avrupa maçlarında bunları destekleyenler düşünsün

ismaile neden kızıyorsunuz,helal olsun adama hocalık yapmasada yapması gerekeni yapıyor

baskın basanındır diyor takdir ettim hacıyı

bizim uyuşuk pasif yöneticilere güzel ders veriyor

Senin olmayan şerefine sokayim..
Tuvalet kağidi gibi kullandıkları adamsın lan sen..hala hakem diyor utanmaz arlanmaz.

"5'te 5 yapmanıza rağmen geçmişteki maçların birikimleri açıklama yapmanıza sebep oldu mu?"

- Selahattin Baki: "Tabii ki! Tabii ki! Şimdi tek tek geçmişe girmek istemiyorum. Sadece bu maçla alakalı konuşmak istiyorum ama bugün konuşmamızın sebebi tek bu maç değil. Bu maç artık ciddi kariyer, ciddi gergin maçlar yaşamış futbolcuları bile şaşırttı. Fenerbahçe refleksini, hatırlatmasını ortaya koymak istedik. Bunun ötesinde bir yorum gerekiyorsa Sayın Başkanımız ya da uygun gördüğü bir yöneticiyle açıklama yaparız."

Soru bile sipariş

hadi bu macla ilgili konusmuyor yönetim korkuyor

dün kendi oyuncumuzun bacagı kırılıyordu net kırmızı icin nasıl konuşmazlar

Fenerbahçe futbolun lağım çukurudur. Bunların olduğu yerde ot bitmez, bırakın futbol oynanmasını.

Bence konuşmaya gerek yok, kendileri konuşup dursun. Her olaya her lafa cevap vermeye gerek yok

BJK ın en büyük sponsoru K.O.Ç...TS, 2011 şampiyonluğu dışında ses çıkarmaz. Anadolu kulüplerini bir şekilde satın almak K.O.Ç. grubu için iş bile değil...Geriye GS kalıyor, o da ezel-ebed 'düşman' zaten; ne deseler 'maksatlı'...

Böyle haksız bir rekabet olamaz. İlahi adalete bu Dünyada güvenmem ben; Ahiret için vardır ama iş o tarafa kalmasın isteyenlerdenim, o da zor görünüyor maalesef...

Böyle devam ederse, Futboldan tümüyle tiksinip takip etmeyi bırakacağım sanırım. Hep derim zaten de bu defa gerçekleşme ihtimali yüksek görünüyor...

BJK ın en büyük sponsoru K.O.Ç...TS, 2011 şampiyonluğu dışında ses çıkarmaz. Anadolu kulüplerini bir şekilde satın almak K.O.Ç. grubu için iş bile değil...Geriye GS kalıyor, o da ezel-ebed 'düşman' zaten; ne deseler 'maksatlı'...

Böyle haksız bir rekabet olamaz. İlahi adalete bu Dünyada güvenmem ben; Ahiret için vardır ama iş o tarafa kalmasın isteyenlerdenim, o da zor görünüyor maalesef...

Böyle devam ederse, Futboldan tümüyle tiksinip takip etmeyi bırakacağım sanırım. Hep derim zaten de bu defa gerçekleşme ihtimali yüksek görünüyor...
Aralıkta bein taahhütüm doluyor. Haftada 2-3 kere arıyorlar uzatalım diye arıyorlar şimdiden. Hepsinde de böyle şikeli ligi izlemem deyip uzatmayacağımı söylüyorum. Muhtemelen aralıktan sonra ilişkimi keseceğim ligle. Sadece cl takip

Bence konuşmaya gerek yok, kendileri konuşup dursun. Her olaya her lafa cevap vermeye gerek yok
bu düşünce cok yanlıs bu ülkede ite it diyeceksin işler böyle yürüyor ,ve kaybettigin gün degil kazandıgın gün konusacaksın
dün oyuncumuzun bacagı kırılıyordu ozaman neden konusmadık peki ? kırılsaydı konusacaktık sanırım

bu düşünce cok yanlıs bu ülkede ite it diyeceksin işler böyle yürüyor ,ve kaybettigin gün degil kazandıgın gün konusacaksın
dün oyuncumuzun bacagı kırılıyordu ozaman neden konusmadık peki ? kırılsaydı konusacaktık sanırım
Dün denilmesi lazımdı, bunlar aksiyon aldıktan sonra konuşmak yanlış diyorum. Amaçları zaten bizle atışıp erden timurla okan buruku yıpratmak

Geri
Üst Alt