Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Yavuz hırsız taktiği.Ali cabbar geçen sene bunu çok kullandı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abdest bozulmuş hacı
Aralıkta bein taahhütüm doluyor. Haftada 2-3 kere arıyorlar uzatalım diye arıyorlar şimdiden. Hepsinde de böyle şikeli ligi izlemem deyip uzatmayacağımı söylüyorum. Muhtemelen aralıktan sonra ilişkimi keseceğim ligle. Sadece cl takipBJK ın en büyük sponsoru K.O.Ç...TS, 2011 şampiyonluğu dışında ses çıkarmaz. Anadolu kulüplerini bir şekilde satın almak K.O.Ç. grubu için iş bile değil...Geriye GS kalıyor, o da ezel-ebed 'düşman' zaten; ne deseler 'maksatlı'...
Böyle haksız bir rekabet olamaz. İlahi adalete bu Dünyada güvenmem ben; Ahiret için vardır ama iş o tarafa kalmasın isteyenlerdenim, o da zor görünüyor maalesef...
Böyle devam ederse, Futboldan tümüyle tiksinip takip etmeyi bırakacağım sanırım. Hep derim zaten de bu defa gerçekleşme ihtimali yüksek görünüyor...
bu düşünce cok yanlıs bu ülkede ite it diyeceksin işler böyle yürüyor ,ve kaybettigin gün degil kazandıgın gün konusacaksınBence konuşmaya gerek yok, kendileri konuşup dursun. Her olaya her lafa cevap vermeye gerek yok
Dün denilmesi lazımdı, bunlar aksiyon aldıktan sonra konuşmak yanlış diyorum. Amaçları zaten bizle atışıp erden timurla okan buruku yıpratmakbu düşünce cok yanlıs bu ülkede ite it diyeceksin işler böyle yürüyor ,ve kaybettigin gün degil kazandıgın gün konusacaksın
dün oyuncumuzun bacagı kırılıyordu ozaman neden konusmadık peki ? kırılsaydı konusacaktık sanırım