İsmail Kartal: "Yönetimimiz hakem hakkında bir açıklama yapar diye düşünüyorum"

bunlar iğrenç bi camia ya. ofsayttan gol atıyor kırmızı kartı verilmiyor ama hala maç sonu çıkıp yüzsüz yüzsüz hakem eleştirebiliyorlar inanılmaz gerçekten

Işık yanılması o, gerçekten altına işemiş mi sandınız 🤣

Olay yerine ilk katil/suclu gelirmis.. Yavuz hirsiz zaten kullandik. Adamlar aleni yaptiklari kirli duzen maci sonrasi agliyorlar, aciklama yapiyorlar hep bir agizdan.. Once yoneticisi, sonra hocasi sonra medya silahsorleri (alayi da dinazor)... Hic sasmaz.. Rezalet.

Bunlarda ismini anmak istemediğim yüzsüz bir yöneticisi var. Ne zaman bunların lehine özellikle alenen hata yapılsa, hemen kameralara koşup saçma sapan algı yaratarak konuyu saptırmaya çalışıp komik duruma düşüyor. Aynı camiası gibi. Bunlara da yakışıyor zaten, ha ne kadar ciddiye alındıkları da ortada.

Adanadaki gaspci da 4 kere hacca gitti bu da gitti

IMG_1051.webp

Hacca gitmiş adam bu işte, böyle karaktersizlik anca bunlar da olur. Yok abi ülke futbolu resmen bataklıkta her sene kollanıp en çok onların konışması çok büyük yavşklık

İşi sansa bırakmıyorlar. Şampiyon olabilmek için alçalabildikleri kadar alçalacaklar. Ofsayttan gol atıp 3 puan aldıkları maçtan sonra bile sanki kendileri mağdur edilmiş gibi algı yapıyorlar.

O demekki arap ismail takiminin rezil halini gördü , hakemsiz bi yetr varamayacaklarini anladi... guzell

Geçen sezon da aynısını yapıyorlardı. Bu taktiği baya benimsediler, mağdur ettiysen hemen mağdur rolüne gir ki, kimse sana çullanamasın. Kurmuş oldukları tüm şike düzeninin böylece farkedilmemesini sağlamayı amaçlıyorlar, yani tamamen algı yönetimi. Heriflerin aleyhine tek bir durum dahi olmadı ama sanki hakem katliamı olmuş gibi demeç veriyorlar sağdan soldan. Bunun önüne ancak bizim yönetim geçebilir ama onlar da sessiz sedasız oturuyorlar. Twitter'dan youtube'dan taraftarın çabalamasıyla bu iş düzelmez, yönetim uyumayıp sazı eline almalı.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sezon da aynısını yapıyorlardı. Bu taktiği baya benimsediler, mağdur ettiysen hemen mağdur rolüne gir ki, kimse sana çullanamasın. Kurmuş oldukları tüm şike düzeninin böylece farkedilmemesini sağlamayı amaçlıyorlar, yani tamamen algı yönetimi. Heriflerin aleyhine tek bir durum dahi olmadı ama sanki hakem katliamı olmuş gibi demeç veriyorlar sağdan soldan. Bunun önüne ancak bizim yönetim geçebilir ama onlar da sessiz sedasız oturuyorlar. Twitter'dan youtube'dan taraftarın çabalamasıyla bu iş düzelmez, yönetim uyumayıp sazı eline almalı.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnsanlar da bıktı artık.

Lig tarihinde, en çok maçta kollanan takım rekorunun kırıldığı bir sezonda bile fb şampiyon olamadı. Çünkü derbilerde, hakemlerin anadolu takımlarını ezdiği gibi ezemediği için patates oldular. Ama sorsan geçen sezonun mağdurları. Amaçları geçen sezon kadar kollanalım bu sefer şampiyon oluruz. Ama bir daha öyle bir sezon olmaz olmamalı, tren kaçtı.

adamlar kad*r mısırlıoğlu gibi kendilerine alternatif tarih ve gündem yaratıyorlar inanılmaz gerçekten.

Sergen'in şampiyon olduğu sezonu hatırlayın. Rosier'e bir maçta 3 kırmızı kart es geçiliyordu, 4 penaltı kazanıyor ama maçtan sonra hakem konusunda ağlıyordu. Her maçtan ama her maçtan sonra bunu yapıyordu. O taktiği benimsemişler.

Geri
Üst Alt