ismail kartal

Diablo 4 oynayanlar, yapi mi var blizzardda

enayi, telefonum çalsın diye ne bekliyordur su an kahvede :D

İsmail Kartal: "Aziz Başkan ve yönetim saha dışıyla ilgilenecekler. Onlar federasyonda ağırlığını koyacaktır diye düşünüyorum. Bu sene saha dışında hiçbir şeyin eskisi gibi olacağını düşünmüyorum. Hakemlerimiz doğru düzgün maçlar yönetsinler. Futbolun oynanmasına daha fazla izin versinler. Biz kimseden fazladan bir şey istemiyoruz. Biz adalet istiyoruz."

İsmail Kartal: "Aziz Başkan ve yönetim saha dışıyla ilgilenecekler. Onlar federasyonda ağırlığını koyacaktır diye düşünüyorum. Bu sene saha dışında hiçbir şeyin eskisi gibi olacağını düşünmüyorum. Hakemlerimiz doğru düzgün maçlar yönetsinler. Futbolun oynanmasına daha fazla izin versinler. Biz kimseden fazladan bir şey istemiyoruz. Biz adalet istiyoruz."
utanmazın bayrak tutanı, tipik siyasal islamcı

Hakemler adil olsa ilk 4e giremezsin utanmaz arlanmaz yalancı düzenbaz

Bu soksok 99 puanlı sezonunda en az 15-20puan arası kayrıldı. Vay senin .... ben. Hala şu söylemlere bak

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geldi geleli saha dışından başka bir şey söyleyemiyor öküz. Annesini anmadan konuşamadığın çocuğunu yine almış yanına, bu sefer ne rezillikler izletecekler bakalım baba oğul.

Bir de şu herife efendi falan diyenler var. Bu sene Mourinho'yla yarışırlar artık kahpelikte.

Cebinde koc doneminden basin aciklamasi kagido mi kalmis ne olmus. Ayni sablon ayni bos balon konusmalar.

Sike isine bastan yuklenmezlerse sezon bitiremez bu adam

Meali: daha çok hissiyatımsı penaltı istiyorum demek herhalde

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsmail Kartal: "Yabancı kuralı çok saçma. 10+4 bence sağlıklı değil. 12+2 olması herkes için biraz daha avantajlı gibi. 10+4 olursa da biz planlarımızı buna göre yapıyoruz."

İsmail Kartal:

"Basında diğer takımların haberlerini de takip ediyorum.

Okuduğum kadarıyla Galatasaray kadrosunu koruyor. Onlar da 12+2 çıkarsa 2 tane oyuncu almak istiyorlar.

Beşiktaş, İtalyan hocayla yapılanma içinde.

Trabzonspor ise Fatih Tekke ile ivme yakaladı. Bu sene daha çekişmeli bir lig olacağını düşünüyorum."

bu malın işi zor bu sene, ferdi - tadic - dzekosu vardı o sene fenerin onlarla bir nebze iyi gitti hakem desteğiyle bu seneki kadro daha kötü ocak gibi kovulacak bence kuyt boşa getirilmedi.

İsmail Kartal:

"Basında diğer takımların haberlerini de takip ediyorum.

Okuduğum kadarıyla Galatasaray kadrosunu koruyor. Onlar da 12+2 çıkarsa 2 tane oyuncu almak istiyorlar.

Beşiktaş, İtalyan hocayla yapılanma içinde.

Trabzonspor ise Fatih Tekke ile ivme yakaladı. Bu sene daha çekişmeli bir lig olacağını düşünüyorum."
Gs ile ilgili normal cümle kurmuş hayret. :asd:

Daha sezon başlamadan ağlayıp zırlamalara başlamış koduğumun saksağan kılıklısı!

Ancelotti'nin oğlunu uefa pro lisansı var karşılaştırdığı adama bak.

Geri
Üst Alt