- 12 Ocak 2013
- 52.149
- 62.058
- 4.323
gelmesin bu herif yav hücum oynatıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
utanmazın bayrak tutanı, tipik siyasal islamcıİsmail Kartal: "Aziz Başkan ve yönetim saha dışıyla ilgilenecekler. Onlar federasyonda ağırlığını koyacaktır diye düşünüyorum. Bu sene saha dışında hiçbir şeyin eskisi gibi olacağını düşünmüyorum. Hakemlerimiz doğru düzgün maçlar yönetsinler. Futbolun oynanmasına daha fazla izin versinler. Biz kimseden fazladan bir şey istemiyoruz. Biz adalet istiyoruz."
Cebinde koc doneminden basin aciklamasi kagido mi kalmis ne olmus. Ayni sablon ayni bos balon konusmalar.İsmail Kartal: "Aziz Başkan ve yönetim saha dışıyla ilgilenecekler. Onlar federasyonda ağırlığını koyacaktır diye düşünüyorum. Bu sene saha dışında hiçbir şeyin eskisi gibi olacağını düşünmüyorum. Hakemlerimiz doğru düzgün maçlar yönetsinler. Futbolun oynanmasına daha fazla izin versinler. Biz kimseden fazladan bir şey istemiyoruz. Biz adalet istiyoruz."
Meali: daha çok hissiyatımsı penaltı istiyorum demek herhaldeİsmail Kartal: "Aziz Başkan ve yönetim saha dışıyla ilgilenecekler. Onlar federasyonda ağırlığını koyacaktır diye düşünüyorum. Bu sene saha dışında hiçbir şeyin eskisi gibi olacağını düşünmüyorum. Hakemlerimiz doğru düzgün maçlar yönetsinler. Futbolun oynanmasına daha fazla izin versinler. Biz kimseden fazladan bir şey istemiyoruz. Biz adalet istiyoruz."
Gs ile ilgili normal cümle kurmuş hayret.İsmail Kartal:
"Basında diğer takımların haberlerini de takip ediyorum.
Okuduğum kadarıyla Galatasaray kadrosunu koruyor. Onlar da 12+2 çıkarsa 2 tane oyuncu almak istiyorlar.
Beşiktaş, İtalyan hocayla yapılanma içinde.
Trabzonspor ise Fatih Tekke ile ivme yakaladı. Bu sene daha çekişmeli bir lig olacağını düşünüyorum."