ismail kartal - Sayfa 26 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Ismail Kartal: Rams park da şampiyon Galatasaray karşısına mı çıkacagız yoksa Rams park da Galatasaraya şampiyonluk turu mu attıracagız?? Ipler bizim elimizde! Avantaj kimde? Bizde! Pisikolojik üstünlük? Bizde!!
 
Yahu ISO ya sövmelerine gerek yok. Maşa olarak getirdiler zaten. Yani iso gerizekalı şampiyon yapamadı da bundan önceki 20 tane hoca da mı gerizekalıydı...

Bunlar sorunu hoca da iktidarda TFF de falan aradıkça bir ske sap olamazlar... Bunlar her şeyi paradan puldan ibaret sandıkları sürece bir yol olmaz bunlardan. Cengiz e 15 milyon Euro versek biz o başkanı o adamı kim transfer ettiyse onu linç ederiz burada. Ama bunlar değmeyecek adamlara değmeyecek paralar verdikçe tapıyorlar...
 
Hocam fener tarihinin en yüksek puan toplayan hocasısın takımın başında sen varken iki başkan adayı da Mourinho'yu getireceğiz diyor, yap don şakanı pazar günü
 
Kendisine acımaya başladım.

Öyle yada böyle +90 puan toplamışsin, hafta sonu derbi maçın var. Yüzde 0.1 olsa da şampiyonluk ihtimalin var. Ama başkanin , başkan adayların sen yokmuşsun gibi her kameraya morinho konuşuyor.

Bu garibim de siz napıyorsunuz da demiyor,fenerbahçe çocuğu olmaktan utanıyordur lakin bunu kendisine itiraf edebileceği konusunda kuşkuluyum.

Bu Fb 3-5 sene daha sırf bu İsmail eagle in ahı yüzünden şampiyon olamaz. Sonra da "Allah bizi sevmiyor, lanet " falan diyorlar:)
 
Koduğumun sahte müslümanı



Salak oğlu salaklar sizi. Bir tane delikanlınız çıkıp Ts nin şampiyonluğunu çaldık yüzümüz o günden beri gülmüyor dese belki iflah olursunuz ama siz hala azitarak devam ediyorsunuz. Daha çok şampiyonluktan olursunuz. Şimdi dış güçler diyorsunuz seneye Aziz gelir UEFA bizim şampiyon olmamizi istemedi der. Sonra Mehmet gelir FIFA ya bok atar. Siz hep başkalarına bok atın durun. Biz 1 haftadır kelle almaya çalışıyoruz. Bugün şampiyonluk gitse baş üstünde baş kalmazdı bizde. Önce aramızdaki bu farkı bir anlayın. Siz sözleşme için yalakalık yapan it oyuncunuzu bağrınıza basip komutan dersiniz biz sahada kafası yarılmışken hala mücadele eden topcuya deriz. Hadi şimdi ağlamaya devam edin.
 
Üst Alt