ismail kartal

İsmail Kartal: "Diego Carlos Como'da oynadı. Fena bir sezon geçirmedi. Kiralık gitti, gelmedi. Notere tutanak tutturduk. Kiralık oyuncular Avrupa'da oynadığında kontratlarında madde oluyormuş. 30 Haziran'da bitiriyormuş diye bir durum var ama biz ne olur olmaz diye tutanak tutturduk."

İsmail Kartal: "Diego Carlos Como'da oynadı. Fena bir sezon geçirmedi. Kiralık gitti, gelmedi. Notere tutanak tutturduk. Kiralık oyuncular Avrupa'da oynadığında kontratlarında madde oluyormuş. 30 Haziran'da bitiriyormuş diye bir durum var ama biz ne olur olmaz diye tutanak tutturduk."

Bu adam hem beni çok güldürüyor hem de beni çok korkutuyor.

Fenerin başındaki en vasıfsız hoca dersin ama geldiğinde de bizi en zorlayan oluyor anlamadım gitti.

1782768198438.webp

Bu şanslı it belki de bu seneki en büyük şansımız

19 mayıs 2024u unutmadık,oğlunu da

İki tane doğum tarihi varmış.15 haziran doğru dediler ve çok hoşuma gitti o haritasi

Ki iki doğum günü tarihi ile olan haritada ilkin agustos sonu-ekime kadar olan dönemde patlayabilir

İki haritada da subat mart başı kotu gidebilir,görevine son verilebilir

Ama 15 haziran haritasi ile direkt nisanda aziz yıldırım ile beraber ipin ucunda olabilir

Nisanda kendinden iyi söz edileceğini hiç sanmıyorum

Tudor bizden gitmeyip bizi sürekli 2. Yapsaydı bizim bazı taraftar grubu da aynı fenerlilerin taptigi gibi Tudora da İsmail muamalesi cekecekti

Geri
Üst Alt