Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.908
- 5.188
TARİHİN EN GÜÇLÜ ROMA KADROSU
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HOCAM CİDDİ MİSİN? Dalga geçmeyin diyorsun ama adam sürekli saçma sapan açıklamalar yapıyorArkadaş ile dalga geçmeyi, bu arkadaşı gündem etmeyi bırakmalıyız...
Tutun len işte kendinizi ben de farkındayım...HOCAM CİDDİ MİSİN? Dalga geçmeyin diyorsun ama adam sürekli saçma sapan açıklamalar yapıyor
Dediğin gibi, sonra bu günleri çok ararız.antep maçı sonrası kovulur son dalgalarımızı geçelim
İyi kadro yalnız bizimki de, şu an bu seviyelerde yerli oyuncu sayısı çok az. Alayı iyi yerlilerin.tarihin en iyi romasından şu kadroyla puan alan lucescu hocamızı rahmetle analım
Ekli dosyayı görüntüle 334977
belden aşağısını sahaya koysa seninle peşmerge oğlunun toplamından fazla zeka çıkar ortaya
florkin akman göktan orta sahası yordu beni yav. ayhan daha yeni merkez orta saha olmuştu heralde, berkant zaten lucescu'yla bile çok katkı verdi mi hatırlamıyorum. sergen gene sakat mıdır cezalı mıdır. şu orta sahayla roma'dan çıkmak acayip bi iş ne olursa olsun, demek ki doğru görev verilince kağıt üstünde kötü adamlar bile oyuna katkı veriyor. gerçi berkan-taylan-çüküldao ort sahasıyla fatih hocam da bi pasaj sunmuştu 20 yıl sonra.İyi kadro yalnız bizimki de, şu an bu seviyelerde yerli oyuncu sayısı çok az. Alayı iyi yerlilerin.
bu maçta nasıl oynadı ben de hatırlamıyorum da berkant ümit milli seviyenin en iyi oyuncusuydu o dönemler, o yüzden almıştık zaten. bu sezondan 2 sezon sonra hala juventus falan tokatlayabiliyordu.florkin akman göktan orta sahası yordu beni yav. ayhan daha yeni merkez orta saha olmuştu heralde, berkant zaten lucescu'yla bile çok katkı verdi mi hatırlamıyorum. sergen gene sakat mıdır cezalı mıdır. şu orta sahayla roma'dan çıkmak acayip bi iş ne olursa olsun, demek ki doğru görev verilince kağıt üstünde kötü adamlar bile oyuna katkı veriyor. gerçi berkan-taylan-çüküldao ort sahasıyla fatih hocam da bi pasaj sunmuştu 20 yıl sonra.
Sadece Mustafa Hoca çalıştırmıştı türk olarak. o da "0" çekmiştifb kac kere gittiki basinda türk hoca olsundu![]()