ismail kartal

Hele bir puan alsınlar, bunların medyası falan dünyanın gelmiş geçmiş en büyük takımı Roma derler. Zamanında bir Manchesterı yendiler hala 30 senedir aynı zırvaları dinliyoruz.

bu adam çok şanslı, en kötü durumlardan birşey oluyor çıkıyor.

23/24te bizi içerde yenmese, bir daha dönme şansı yoktu mesela, 9 puan farkla biz şampiyon olacaktık.

O maç yüzünden bir kere daha geldi, bir şekilde çıkış yolu oluşuyor.

Şimdi de ŞLye soktu üstüne Roma 40 şut atar bunlar 2-1 kazanırsa şaşırmam, temkinli olun.

tarihin en iyi romasından şu kadroyla puan alan lucescu hocamızı rahmetle analım

1788965524801.webp

belden aşağısını sahaya koysa seninle peşmerge oğlunun toplamından fazla zeka çıkar ortaya

İyi kadro yalnız bizimki de, şu an bu seviyelerde yerli oyuncu sayısı çok az. Alayı iyi yerlilerin.
florkin akman göktan orta sahası yordu beni yav. ayhan daha yeni merkez orta saha olmuştu heralde, berkant zaten lucescu'yla bile çok katkı verdi mi hatırlamıyorum. sergen gene sakat mıdır cezalı mıdır. şu orta sahayla roma'dan çıkmak acayip bi iş ne olursa olsun, demek ki doğru görev verilince kağıt üstünde kötü adamlar bile oyuna katkı veriyor. gerçi berkan-taylan-çüküldao ort sahasıyla fatih hocam da bi pasaj sunmuştu 20 yıl sonra.

florkin akman göktan orta sahası yordu beni yav. ayhan daha yeni merkez orta saha olmuştu heralde, berkant zaten lucescu'yla bile çok katkı verdi mi hatırlamıyorum. sergen gene sakat mıdır cezalı mıdır. şu orta sahayla roma'dan çıkmak acayip bi iş ne olursa olsun, demek ki doğru görev verilince kağıt üstünde kötü adamlar bile oyuna katkı veriyor. gerçi berkan-taylan-çüküldao ort sahasıyla fatih hocam da bi pasaj sunmuştu 20 yıl sonra.
bu maçta nasıl oynadı ben de hatırlamıyorum da berkant ümit milli seviyenin en iyi oyuncusuydu o dönemler, o yüzden almıştık zaten. bu sezondan 2 sezon sonra hala juventus falan tokatlayabiliyordu.

ayhan biraz vasat kalabilir tabii o dönemler için, 10 numaradan geriye koyulduğu düşünüldüğünde özellikle.

Geri
Üst Alt