Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Bana bile miGecmis olsun kanks. Sana bile ceza veren admin bizlere ne yapmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana bile miGecmis olsun kanks. Sana bile ceza veren admin bizlere ne yapmaz
Levent ülgen avatarı yapmazsan banlanırsın tabiBana bile miDayı ben normal 1 üyeyim kaç defa da banlandım
![]()

Ne bilim kanks yav, hep guler yuzlu oldugundan ban iṣi sende yoktur diye dusundum yavBana bile miDayı ben normal 1 üyeyim kaç defa da banlandım
![]()
Texas mahkemesine kefaletini ödeyip içerden çıkardım seni yavBana bile miDayı ben normal 1 üyeyim kaç defa da banlandım
![]()
Dayım şampiyonluk totemi için avatarı değiştirdim senin de kaslarını gösterdiğin 1 fotoğrafı avatar yapman gerekli bence dayım yavNe bilim kanks yav, hep guler yuzlu oldugundan ban iṣi sende yoktur diye dusundum yav
Dur kanks yav daha erkenDayım şampiyonluk totemi için avatarı değiştirdim senin de kaslarını gösterdiğin 1 fotoğrafı avatar yapman gerekli bence dayım yav![]()
Bu gidişle şampiyon olmamız zor dayım transferlerin eklenmesi gibi olaylardan dolayı bizim takım sıkıntılı gibi duruyo ama 6 puanla başlamak iyi şu an için deDur kanks yav daha erken![]()
Isler zora girerse bizde yapariz totemimizi kanksBu gidişle şampiyon olmamız zor dayım transferlerin eklenmesi gibi olaylardan dolayı bizim takım sıkıntılı gibi duruyo ama 6 puanla başlamak iyi şu an için de![]()