İsmail Yüksek: "Bu düşmanlık nedir, neden?"

Dünyadan İsmail e, dünyadan ismaile:

nefret kusan, hak yiyen, daha da üstüne hakkı yenmiş gibi anıran, kendi basariszligini örtmek için kendi dışında herkesi suçlayan, stad basan adam döven mafya gibi takılan bir YONETİMİNİZ

cirkeflikten başka birşey düşünmeyen, sahtekar, taraftar döven stad görevlisi döven, hakem tehdit eden FUTBOLCULARİNİZ

Bütün olanı biteni destekleyen ve arttırarak devam ettiren, başarısızlığına rağmen parası için bu rezillikleri yapan adamları tekrar başkan seçen, sosyal medyada algı kasan nefret kusan kuş beyinli TARAFTARLARİNİZ

Olduğu için ismailcim.

Kerem ve Barış Milli takım arasında buna yine bir ayar çekmeli.

Başkan dostça sahaya mı iniyor. Hahahahahahhahahahah

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet. Sezonun mağduriyet şifrelerinden biri yine yazıldı. Fenerbahçe mağdur mod on. Bir yıl bunu dinleriz artık hahahahhahahah

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Sahaya indi" ve "Dostça" kelimelerini aynı cümlede kullanabilmek için kuş beyinli olmak lazım başka açıklaması yok.

Racon kesmeye indi başkanın MAÇ OYNANIRKEN.

Maç oynanırken "Dostça sahaya inmek" terimini lügatımıza kazandırdığı için İsmail Yüksek'e ayrıca teşekkür ederiz.

çünkü suç örgütüsünüz az bile yapılıyor paralı-mafya başkanlarınız olmasa bunları yapamazsınız

Birazdan sözde objektif yalayıcıları gelip İsmail çok iyi ama yeaaa falan der.

Git Mert hakana sor neden herkes bizden nefret ediyo diye. Abin ya, sana anlatır cnm.. Aydınlanırsın..

Şike yaptığınız, her maç hakemlerle ayakta kalıp hak yediğiniz için olabilir mi?

Kendim ettim kendim buldum gül gibi sarardım soldum.Made by Neşet ERTAŞ

Siz önce niye hep biz sorun çıkarıyoruz diye bi düşünün niye hep biz kavga ediyoruz niye hep bizim yönetim milletin sahasına iniyor diye bir düşünün

Bizde bu kraldan çok kralcılık bir gün biterse, ister koç olsun ister başbakan efendim kusura bakmayın sizi oraya salamam denilebildiği gün belki hukuk ülkesi olma yoluna gireriz
sırf fener başkanı hatta o da değil koç diye bu adam nasıl elini kolunu sallayarak istediği yere giriyor
Kuralları çiğneyebiliyor
Hatta olaylar çıkmasına, birilerinin can güvenliğinin tehlikeye girmesine nasıl neden olabiliyor, nasıl izin veriliyor

aliiiiiii3.gif

Geri
Üst Alt