ismailenver intikam operasyonu

Ulu üstad dönmüş hoş gelmiş

valla ölmez sağ kalırsak tüm forumu bu bahar kadınpazarında ağarlamayı düşünüyorum o arada belki foruma ısınırım havalarla birlikte.

Bir arkadasimin onerisi uzerine bir tarih kitabini okumaya basladim ustad, The Formation of the Soviet Union, yazari Richard Pipes. Kendisi komunizm dusmanligiyla un salmis bir tarihci. Kitapta sik sik Sultan-Galiev'den ve Enver Pasa'nin Turkistan direnisini nasil organize ettiginden bahsediliyor. Hayatimda ilk defa Basmaci ayaklanmasini objektif sayilabilecek bir kaynaktan okuyorum, olur da havalar isinincaya dek kitabi bitirirsem hasbihal ederken bu konuda fikir teatisi de yapariz.

forumun linkini bi verin yaw

efecan şenolsunun bacısı melisa şenolsunun ismini mi söylemeyeceksiniz renktaş?

Ustad... senden korkulur bir ademoglu hem tarihe hem populer kulture nasil bu kadar hakim olabilir? Seni yerken utanmadi mi bu ahali. Forum boyle bir degeri bir daha kaybetmeyi goze alamaz. O gun arkandan sovenler bugun bin pisman.

Ustadin donusunu sagladigim, kimligini bir kez daha aciga cikardigim icin bir tebrigi cok gormeyin eyy GSC

Bir arkadasimin onerisi uzerine bir tarih kitabini okumaya basladim ustad, The Formation of the Soviet Union, yazari Richard Pipes. Kendisi komunizm dusmanligiyla un salmis bir tarihci. Kitapta sik sik Sultan-Galiev'den ve Enver Pasa'nin Turkistan direnisini nasil organize ettiginden bahsediliyor. Hayatimda ilk defa Basmaci ayaklanmasini objektif sayilabilecek bir kaynaktan okuyorum, olur da havalar isinincaya dek kitabi bitirirsem hasbihal ederken bu konuda fikir teatisi de yapariz.
kitabı okumadım ama pipes'ı biliyorum olur tabii ki istişare sünnettir.

Gece vardiyası beyler, inceyi aldınız siz. Birileri de gece vardiyasındayım yazıyordu bir zamanlar.

Kerhane tatlısı yer misin?

Adi o degil ama elbette cok severim, kacak cay esliginde. Ozellikle
  • ŞIRDAN
  • MUMBAR
  • HUMUS
  • MUAMMARA
  • MÜŞEBBEK
  • BÜRYAN
  • ÇITIR ÖRDEK
  • FATİH SARMASI
  • ASMA SARMASI
  • BASTIK
  • BİLLUR ŞİŞ
  • OSMANİYE ŞALGAMI
  • MİSİS AYRANI
  • BELEN TAVA
  • BILDIRCIN IZGARA
  • TAVŞAN BUĞULAMA
  • ABUĞANNUŞ
  • KARA LAHANA SALATASI
  • BİLECİK TURŞUSU
  • KARA PANCAR SALATASI
  • TUZLU TAVUK
  • CAĞ KEBABI
  • HATAY DÜRÜMÜ
  • KÜNDÜR
  • SEMİZOTU SALATASI
  • MARUL SALATASI
  • ŞADIRVAN
  • KAZ ÇEVİRME
severim. Bunlarin hepsi Istanbul'da nerede yenir, Turkiye'de nerede yenir ogrenene kadar da durmayacagim.

Geri
Üst Alt