- 12 Ocak 2013
- 50.733
- 60.044
- 4.323
Ulu üstad dönmüş hoş gelmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla ölmez sağ kalırsak tüm forumu bu bahar kadınpazarında ağarlamayı düşünüyorum o arada belki foruma ısınırım havalarla birlikte.
efecan şenolsunun bacısı melisa şenolsunun ismini mi söylemeyeceksiniz renktaş?Evet hoş hatun baya ama ismini soylemeyecegim
tam bir kılkuyruk bu fenerliBöyle 1 delikanlı kendini gizlemeye ihtiyaç duymaz bence çıkar söylerdi geri geldim diye
Ekli dosyayı görüntüle 35924
Evet evet sen o sun, o da her şeyi bilir şak diye masaya vururdu.efecan şenolsunun bacısı melisa şenolsunun ismini mi söylemeyeceksiniz renktaş?
Bir de sizi ona benzetiyorlar olacak iş değil doğrusutam bir kılkuyruk bu fenerli
efecan şenolsunun bacısı melisa şenolsunun ismini mi söylemeyeceksiniz renktaş?
efecan şenolsunun bacısı melisa şenolsunun ismini mi söylemeyeceksiniz renktaş?
kimden bahsettiğinizi anlamadım renktaş ama şifre hala aynı mıdır? gece vardiyasındayım da birazdan kaçak çay demleyeceğim belki eşlik eder çakma mavi???Ulu üstad dönmüş hoş gelmiş
kitabı okumadım ama pipes'ı biliyorum olur tabii ki istişare sünnettir.Bir arkadasimin onerisi uzerine bir tarih kitabini okumaya basladim ustad, The Formation of the Soviet Union, yazari Richard Pipes. Kendisi komunizm dusmanligiyla un salmis bir tarihci. Kitapta sik sik Sultan-Galiev'den ve Enver Pasa'nin Turkistan direnisini nasil organize ettiginden bahsediliyor. Hayatimda ilk defa Basmaci ayaklanmasini objektif sayilabilecek bir kaynaktan okuyorum, olur da havalar isinincaya dek kitabi bitirirsem hasbihal ederken bu konuda fikir teatisi de yapariz.
Kerhane tatlısı yer misin?Ustadin donusunu sagladigim, kimligini bir kez daha aciga cikardigim icin bir tebrigi cok gormeyin eyy GSC
Bizim takım bu kadar hırslı olsa bir iki haftaya şampiyonluğumuzu ilan ederdik.Vay vay vay kimleri görüyorum geldiği gibi de kaldığı yerden devam , bir insan hiç mi formdan düşmez be.
Ulan.Teklifin hala gecerli mi?Ekli dosyayı görüntüle 35926

Kerhane tatlısı yer misin?