- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Hedef için bir isim ve adres bekliyorum özel kutuma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hedef için bir isim ve adres bekliyorum özel kutuma.
@Uğur Güzel
Burada en ağır şekilde ağzının payını veren 1-2 kişiden biriyim. Katılırız neden olmasın.Var mısın üstad ?
Burada en ağır şekilde ağzının payını veren 1-2 kişiden biriyim. Katılırız neden olmasın.
Peki sivri zekalı arkadaşlar yeni üyeliği olan ve az mesaja sahip üyelerin öyle şeyler yazması göze batmaz mı!
Destekliyorum.Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar, şahsen uğur güzel beyefendinin forumumuzu yeniden şereflendirmesi gerektiği kanısındayım, ha gelir gelmez, yönetim kabul eder etmez fikrim yok tabiki sadece şahsi düşüncemdir, herkes 4. şansı hakeder diye düşünüyorum.
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar, şahsen uğur güzel beyefendinin forumumuzu yeniden şereflendirmesi gerektiği kanısındayım, ha gelir gelmez, yönetim kabul eder etmez fikrim yok tabiki sadece şahsi düşüncemdir, herkes 4. şansı hakeder diye düşünüyorum.
Uğur seni severdi oysa.Ben desteklemiyorum. Bu operasyonun o adamın gelmesiyle alakası yok sanırım.
Trabzonsporumuza gelir getirici projeler konusu açacağım
Ecnebi Damat daha hoş olurmemoo koptum
ayrıca "trabzonlu kardeşlerimze ecnebi gelin" konusu da eksik bırakma![]()