- 23 Aralık 2008
- 60.383
- 57.984
- 4.933
Ecnebi Damat daha hoş olur![]()
şimdi çok merak ettim.. benim tanıdığım uğur o konuyu da açmıştır.

hemen bakıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ecnebi Damat daha hoş olur![]()
Iyi seneler oncelikle arkadaslar. Sonunda uzun suredir uzaktan takip ettigim foruma uye olma firsatim oldu. Malum takimin durumu da iyi yillar sonra heyecanlandik bu sekilde bu heyecanla hemen araniza katilayim dedim. Acikcasi Ertan ve Recep abinin yorumlari ve bir de transfer haberleri icin uye oldum aslinda. Insallah onumuzdeki gunlerde guzel gelismeler alacagiz takima dair. Lafi uzatmadan hepinize merhaba diyeyim, sampiyonluk kutlamalarindan once tanisayim dedim
Ertan abi bu arada yorumlarini begenerek takip ediyorum. Ne yazik ki Onur konusunda sana katilamayacagim. Vefasizlik yapmak istemem. Elbette bize cok emekleri oldu bizim evladimiz canimiz cigerimiz, ama guzelce ayrilmanin vakti geldi. Rakiplerimize gore ciddi anlamda sikinti cektigimiz pozisyonlardan biri kale, umarim iyi bir kaleci transferi yapilir.
Ilk postum bu olacak insch. Ilk harflere bi bakin.
@Mehmet Eroğlu
reisimiz trabzonun borcunu silip atmış..
Trabzonspor'un Borcunun Bitirilmesi - Meydan1967.net
Iyi seneler oncelikle arkadaslar. Sonunda uzun suredir uzaktan takip ettigim foruma uye olma firsatim oldu. Malum takimin durumu da iyi yillar sonra heyecanlandik bu sekilde bu heyecanla hemen araniza katilayim dedim. Acikcasi Ertan ve Recep abinin yorumlari ve bir de transfer haberleri icin uye oldum aslinda. Insallah onumuzdeki gunlerde guzel gelismeler alacagiz takima dair. Lafi uzatmadan hepinize merhaba diyeyim, sampiyonluk kutlamalarindan once tanisayim dedim
Ertan abi bu arada yorumlarini begenerek takip ediyorum. Ne yazik ki Onur konusunda sana katilamayacagim. Vefasizlik yapmak istemem. Elbette bize cok emekleri oldu bizim evladimiz canimiz cigerimiz, ama guzelce ayrilmanin vakti geldi. Rakiplerimize gore ciddi anlamda sikinti cektigimiz pozisyonlardan biri kale, umarim iyi bir kaleci transferi yapilir.
MuazzamIyi seneler oncelikle arkadaslar. Sonunda uzun suredir uzaktan takip ettigim foruma uye olma firsatim oldu. Malum takimin durumu da iyi yillar sonra heyecanlandik bu sekilde bu heyecanla hemen araniza katilayim dedim. Acikcasi Ertan ve Recep abinin yorumlari ve bir de transfer haberleri icin uye oldum aslinda. Insallah onumuzdeki gunlerde guzel gelismeler alacagiz takima dair. Lafi uzatmadan hepinize merhaba diyeyim, sampiyonluk kutlamalarindan once tanisayim dedim
trabzonlularin bunu akil edeceklerini sanmamPeki sivri zekalı arkadaşlar yeni üyeliği olan ve az mesaja sahip üyelerin öyle şeyler yazması göze batmaz mı!
Başka cimbom yok Mahir bey lütfen kenetlenelim.Ben desteklemiyorum. Bu operasyonun o adamın gelmesiyle alakası yok sanırım.
Müthiş bir zeka ürünü ha bu ha TC Kimlik sistemi.