ismailenver intikam operasyonu

barışmıştık zaten onun için afacan dedim. zaten yol oldu 1 kişi daha sözlükten babama küfür etti. yusuf gelsin sözüm vardı.
Annem rahatsizlanmis hafta sonuna kadar memlekete donecegim ama
Uygun olursam gelirim.
Kerametin de gelirse tabi
Ikinizin sohbetini merak ettigimden geliyorum

Kmettin ve ustad bir araya gelecek ben orada olmayacagim ha

Imkansiz ben de orada olacagim

Annem rahatsizlanmis hafta sonuna kadar memlekete donecegim ama
Uygun olursam gelirim.
Kerametin de gelirse tabi
Ikinizin sohbetini merak ettigimden geliyorum
geçmiş olsun. iyi de sen zaten kaç kez tamam dedin. teke tekte de olsak adam yemeyiz ya :) ocak ayı bitmeden işte gelirseniz baş tacı

yok komutanım bak giderim bunaltmayın artık
Anlıyorum ama Mustafa bey biliyorsunuz burada gerçek isim soy isim ile kayıt olma zorunluluğu getirilmek isteniyor, TC kimlik numarası ve foruma girerken ciddiyet için takım elbise zorunluluğu de buna dahil edilecek deniyor. Kurallara mı karşı gelelim?

Anlıyorum ama Mustafa bey biliyorsunuz burada gerçek isim soy isim ile kayıt olma zorunluluğu getirilmek isteniyor, TC kimlik numarası dahil. Kurallara mı karşı gelelim?
benden başka enayi mi var ki gerçek ismiyle kayıt olsun zaten herşeyin çıkış noktası o... komutan burada gece gündüz ismimizi ezberlemişsin yol arkadaşlarınla haberim oldu

@Mustafa Bahar

renktaş forumdan uzun süre ayrı kaldın bu süreç bolca düşünme fırsatın oldu..

forumu, diğer platformlara kıyasla değerlendirdiğinde neler söylemek istersin.

sonuçta olarak öyle veya böyle dönüş yaptın. ortamın samimi geldiğini söyleyebilir miyiz ?

benden başka enayi mi var ki gerçek ismiyle kayıt olsun zaten herşeyin çıkış noktası o... komutan burada gece gündüz ismimizi ezberlemişsin yol arkadaşlarınla haberim oldu
Ben gerçek ismim ile buradayım Mustafa bey. Tam size karşı, kurmuş olduğunuz bu hücre üyelik sistemini takdir ettiğim için, muhalif tutumumu kaldırmış iken bana enayi demeniz hiç hoş olmadı.

@Mustafa Bahar

renktaş forumdan uzun süre ayrı kaldın bu süreç bolca düşünme fırsatın oldu..

forumu, diğer platformlara kıyasla değerlendirdiğinde neler söylemek istersin.

sonuçta olarak öyle veya böyle dönüş yaptın. ortamın samimi geldiğini söyleyebilir miyiz ?
haddinden fazla samimi. zaten sen musallat olmadan evvel yazıyordum galiba bir sabah memur musunuz demiştim sonra sizin pasif benim de aktif olduğum türlü türlü paylaşımlar yapıp en sonunda da anama küfredip ceza almıştınız. görmüş olduğunuz üzere oldukça samimi hatta barışma amaçlı filin şeyine girdiğimiz bir klip yapmış bunu da bir postla kamuya paylaşmıştınız... neyse ya ruhumu sıktın her şeyi dün gibi hatırlıyorum ben gidiyorum hayırlı akşamlar cümleten

Geri
Üst Alt