- 23 Aralık 2008
- 60.371
- 57.979
- 4.933
Discord hesabını ver bari arada sohbet ederizneyse artık bırak peşimi doruk birader senden korkulur 1 foto atmadım 2 memur musun diye sormuştum soruş o soruş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Discord hesabını ver bari arada sohbet ederizneyse artık bırak peşimi doruk birader senden korkulur 1 foto atmadım 2 memur musun diye sormuştum soruş o soruş
o ne demek?Discord hesabını ver bari arada sohbet ederiz
Bizden başkası olsa Uğur Güzel olarak kalırdı o isim.zaten artık öyle bir hesap olmamalı o kadar rica ettik isim telaffuz etmeyin allah rızası için
o ne demek?
ama ben de herkesin gerçek isimle kayıt olma zorunluluğu olmadığını bilseydim ismailenver olarak katılırdım da moderasyon haricinde herkes ug aşağı ug yukarı demiş baktım gördüm bari bundan sonra telaffuz edilmesin diye dedim üstat.Bizden başkası olsa Uğur Güzel olarak kalırdı o isim.
ne chati ergen miyiz biz?chat programı dostum yada skypedan görüşelim özele gel
Bakalım senle görüşmeye Alpayın mabadı yiyecek mi
Korkuyorsan korkuyorum de pomakGörüşmeye görüşürüm de sevmediğim insanlar ile görüşmeyi gereksiz görüyorum.
ısrar var teklif yok...Görüşmeye görüşürüm de sevmediğim insanlar ile görüşmeyi gereksiz görüyorum.
Korkuyorsan korkuyorum de pomak
Geliyon mu gelmiyon mu koduğum pomağı tatavayı kes.Neyine korkacağım ya. Görünce dayak mı atacak. Velev ki kavga ettik diyelim sonuç? Dayak yer veya atarım.
Kavga ettikten sonra bu adam saygı mı gösterecek millete, bana.
Gereksiz hamleler ile kendimi yoramam. Klavyeden yazılanlar gerçek olsa memlekette adam kalmazdı.
Yalnız bu mesaj korku kokuyor eski admirim.Neyine korkacağım ya. Görünce dayak mı atacak. Velev ki kavga ettik diyelim sonuç? Dayak yer veya atarım.
Kavga ettikten sonra bu adam saygı mı gösterecek millete, bana.
Gereksiz hamleler ile kendimi yoramam. Klavyeden yazılanlar gerçek olsa memlekette adam kalmazdı.
alpay atma renktaş seviyorum seni yine de hürmetlerGELMİYORUM
İsteyen istediğini düşünür umrumda değil.
Senin kadar gavat 1 herif görmedim.GELMİYORUM
İsteyen istediğini düşünür umrumda değil.
@Demir Baş gelsin barışırsınızalpay atma renktaş seviyorum seni yine de hürmetler
barışmıştık zaten onun için afacan dedim. zaten yol oldu 1 kişi daha sözlükten babama küfür etti. yusuf gelsin sözüm vardı.@Demir Baş gelsin barışırsınız