ismailenver intikam operasyonu

alpayla o kadar buluşmuş maça gitmişsin bilmiyor musun pomak olduğunu dedim. alpayı sevdiğini herkes biliyor kendisi de :) bir benden gıcık oluyorsun burada o kadar. allahın bildiğini kullarından saklama keramettin bey.
Biliyorum da bilmiyorum demedimki göçmen olduğuyla ilgili.

Neyse gıcık olan ben değil bu konuda sana hoşgeldin diyenler, düşmanlarını yakınında ara.

Biliyorum. Adminlerin yüzüne vurmak için yapıyorum. Geçtiğimiz günlerde Emrah Bey sorun olmadığını söylemişti. Şimdi gelsin baksın sorun olup olmadığına. . .
Emrah öyle diyorsa sorun yoktur, aslında mention geliyor seni kandırdım.

Biliyorum da bilmiyorum demedimki göçmen olduğuyla ilgili.

Neyse gıcık olan ben değil bu konuda sana hoşgeldin diyenler, düşmanlarını yakınında ara.
benim düşmanım yok burada ayrıca göçmen son derece banal bir ifade muhaccir demek doğru teknik olarak. o zaman da suriyelilerle aynı kategoriye düşüyorlar :) ben gocunmazdım... türkiye boşuna mı motherland, fatherland değil...

Bir rahat bıraksanızda üstad tespitlerine kaldığı yerden devam edebilmek için odaklanabilse?

10 sene önce bir Atletico forumu basılmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam. Orada bir tanesi inanılmaz isim almıştı. Aklıma gelmiyor. Değişik bir versiyondu. Dedim bu kesin Türk'tür. :D

Operasyon başladığında haber verin.

Geri
Üst Alt