- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Israrla mention atıyorsun da gelmiyor.![]()
Biliyorum. Adminlerin yüzüne vurmak için yapıyorum. Geçtiğimiz günlerde Emrah Bey sorun olmadığını söylemişti. Şimdi gelsin baksın sorun olup olmadığına. . .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Israrla mention atıyorsun da gelmiyor.![]()
Biliyorum da bilmiyorum demedimki göçmen olduğuyla ilgili.alpayla o kadar buluşmuş maça gitmişsin bilmiyor musun pomak olduğunu dedim. alpayı sevdiğini herkes biliyor kendisi debir benden gıcık oluyorsun burada o kadar. allahın bildiğini kullarından saklama keramettin bey.
Emrah öyle diyorsa sorun yoktur, aslında mention geliyor seni kandırdım.Biliyorum. Adminlerin yüzüne vurmak için yapıyorum. Geçtiğimiz günlerde Emrah Bey sorun olmadığını söylemişti. Şimdi gelsin baksın sorun olup olmadığına. . .
Emrah öyle diyorsa sorun yoktur, aslında mention geliyor seni kandırdım.
Bakalım senle görüşmeye Alpayın mabadı yiyecek mievet ama foto yok ben alpay kadar yakışıklı değilim
benim düşmanım yok burada ayrıca göçmen son derece banal bir ifade muhaccir demek doğru teknik olarak. o zaman da suriyelilerle aynı kategoriye düşüyorlarBiliyorum da bilmiyorum demedimki göçmen olduğuyla ilgili.
Neyse gıcık olan ben değil bu konuda sana hoşgeldin diyenler, düşmanlarını yakınında ara.
yer yer üstüne de bir büryan yerBakalım senle görüşmeye Alpayın mabadı yiyecek mi
Kralpay böyle durumlarda arazi olmayı severBakalım senle görüşmeye Alpayın mabadı yiyecek mi
O mevzu haber olmuştu vardır bir yerlerde10 sene önce bir Atletico forumu basılmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam. Orada bir tanesi inanılmaz isim almıştı. Aklıma gelmiyor. Değişik bir versiyondu. Dedim bu kesin Türk'tür.![]()
Kahkaha atmıştım. Bir tanesi kesin buradan biriydi. Çünkü kullanıcı adı Alemdarez İbaretezdi.O mevzu haber olmuştu vardır bir yerlerde
Yok tüm ekip burdandı onda daKahkaha atmıştım. Bir tanesi kesin buradan biriydi. Çünkü kullanıcı adı Alemdarez İbaretezdi.![]()
Muazzam bir baskındı. Güzel şeyler bunlar ya, makara ve eğlencesi bol oluyor.Yok tüm ekip burdandı onda da
@Rahmi Y. Aslancolman kim?
yaşar ağabeyleri en iyi o kafalamış gibi@Rahmi Y. Aslan
Umarım bizi Yaşar abine şikayet edip ban yedirmezsin.yaşar ağabeyleri en iyi o kafalamış gibi![]()