neyse renktaşlar aylar önce davet edilip yönetim değiştikten sonra ağaoğlu yorumları yüzünden eleştirilen nihayetinde de dediklerim çıktı yeniçeriler gönderildi başarı gelecek dediği için galatasaraylı olduğu en başından bilinen bir galatasaraylı arkadaşınızı kendinizce kolladığınız için 2 gündür ben de size aktif olarak katılımda bulundum.
ahde vefayı severim. bu ug dediğiniz arkadaşın bence artık daha fazla ismini zikretmeyin belki zor durumda filan kalıyordur?
belki üyelik beklediği hepinizin kutsadığı bir yerlerde siciline halel filan geliyordur?
belki size teşekkür etmek istemiştir; " Eleştireceksek biz eleştiririz, öveceksek biz överiz. Galatasaray’ı bırakıp Trabzonspor’u tutarsa forumumuz açık." diyenlere galatasarayı sülalesini kesseler bırakamayacak olan bir adamın geri dönüp iki kelam edememesine kendinizce destek verdiğiniz için.
yoksa ben ne huzur kaçıracak biriyim ne de başka bir art niyeti olan. üye olayım olmayım tüm galatasaray platformlarını takip ediyorum sadece. hiç bir galatasaray taraftarına da küsmem.
forum sizin meydan sizin bence ugnin peşini de bırakın

mb kaçar bu arada hürmetler namık