ismailenver intikam operasyonu

Mustafa bey, belli ki siz Uğur Güzel beyefendiyi tanıyorsunuz.

Kendisine rica etsem şunu iletir misiniz.

maxresdefault%20(2).webp

Uğur Güzel beyfendi'nin foruma farklı hesapla geri döneceği konuşuluyormuş.Hatırladığım kadarıyla efendi ve sözünün eri bir adamdı.

Öyle tükürdüğünü yalayacak yavşak birine benzemiyordu , sanmıyorum geri döneceğini , hatta burayı okuyup takip ettiğine bile ihtimal vermiyorum , o kadar küçülmemiştir diye düşünüyorum, ayrılırken ettiği laflardan sonra ..

neyse renktaşlar aylar önce davet edilip yönetim değiştikten sonra ağaoğlu yorumları yüzünden eleştirilen nihayetinde de dediklerim çıktı yeniçeriler gönderildi başarı gelecek dediği için galatasaraylı olduğu en başından bilinen bir galatasaraylı arkadaşınızı kendinizce kolladığınız için 2 gündür ben de size aktif olarak katılımda bulundum.

ahde vefayı severim. bu ug dediğiniz arkadaşın bence artık daha fazla ismini zikretmeyin belki zor durumda filan kalıyordur?

belki üyelik beklediği hepinizin kutsadığı bir yerlerde siciline halel filan geliyordur?

belki size teşekkür etmek istemiştir; " Eleştireceksek biz eleştiririz, öveceksek biz överiz. Galatasaray’ı bırakıp Trabzonspor’u tutarsa forumumuz açık." diyenlere galatasarayı sülalesini kesseler bırakamayacak olan bir adamın geri dönüp iki kelam edememesine kendinizce destek verdiğiniz için.

yoksa ben ne huzur kaçıracak biriyim ne de başka bir art niyeti olan. üye olayım olmayım tüm galatasaray platformlarını takip ediyorum sadece. hiç bir galatasaray taraftarına da küsmem.

forum sizin meydan sizin bence ugnin peşini de bırakın :) mb kaçar bu arada hürmetler namık :)

nereye kaçıyorsun lan

operasyona katılmayacak mısın ?

Uğur Güzel beyfendi'nin foruma farklı hesapla geri döneceği konuşuluyormuş.Hatırladığım kadarıyla efendi ve sözünün eri bir adamdı.

Öyle tükürdüğünü yalayacak yavşak birine benzemiyordu , sanmıyorum geri döneceğini , hatta burayı okuyup takip ettiğine bile ihtimal vermiyorum , o kadar küçülmemiştir diye düşünüyorum, ayrılırken ettiği laflardan sonra ..

Ne demisti ayrilirken?

Ne demisti ayrilirken?
geri dönmeyecek izlenimi veren ağır laflar etmişti diye hatırlıyorum.

selami görmezler - GSC Sözlük

Selamün Aleyküm, hayırlı bayramlar ahali...

Birkaç noktaya açıklık getirmek için yazıyorum...

Bundan sonra yazmıyorum...

Uçurulmayı talep ettim yönetimden...

Kabul etmediler...

Ceza almamdan çok önce yazışmalar duruyor zaten...Ağustosun ilk haftasıydı...

O zaman ismimi değiştirin dedim zira benim gerçek adım soyadımdı...

Yönetim bunu da kabul etmedi mesnetsiz diye halbuki isim değiştirme talebi verilen başlıklar filan var ayrıca çok rutin bir uygulama...

Yine de ceza almama rağmen isim değişikliğine gidilmedi...Bu ismi ben tercih etmedim ama bunu uygun görmüşler onun için kabulümdür...

Tagım kaldırılsın diye başlık açmıştınız artık yok...Kutlu konumum da yok...Avatarımı da kaldırdım...Yani sizi rahatsız edecek bir şey kalmadı...

Uçurulmasam da bu 2018 Kurban Bayramından sonra artık buraya yazmam onun için saçma sapan fenerli muhabbetlerinizi çevirmeye gerek kalmadı...Durumu izah etmek için yazıyorum bunları da...

Sadece isim değişikliklerimin yapılmasını bekledim yani müsterih olun kurtuluyor benden rahatsız olanlar temelli olarak....

Küfürbaz, ciğeri beş para etmez, müfteri, beni sokakta görse altına kaçıracak adamlar hariç ki 3-5 kişiler, kimseye kırgın değilim...Şu son postlarımda da sizi rahatsız etmeyerek alışılagelmiş şekilde bitirmiyorum...

Dediğim gibi uçurulmadığım için foruma 1-2 gün yazarım ismimin geçtiği başlıklar da düzenlenene kadar sonrasında bir şey sormak isteyen, danışmak isteyen, daha önce olduğum gibi özelden maddi-manevi katkı verdiğim ama genelden bahsetmediğim arkadaşlara yardımcı olmaya devam ederim siz atarsınız isterseniz özel mesaj ben hafta 1-2 kez foruma girer cevaplarım ama bu bayramdan sonra genele post atmayacağım...Hadi kalın sağlıcakla tekrar hayırlı bayramlar; Sene-i devriyesinde daha sağlıklı, müreffeh, huzurlu ve muvaffak olmanız temennisiyle...

selami görmezler - GSC Sözlük

Anlamadım ne dediğini? Benim seninle değil senin benimle var problemin ki öğlen hellalleştik senin arkandan ne diye yapayım? Ama o asla süresiz bırakmaz forumu...Ben de yazmayacağım bu geceden sonra zaten o yüzden ister bırak ister bırakma bana ne???

Birbirimizle kavga edelim meydanda

Kamil gelişini hemen belli etti.
243e7860c766d19ae66a47d341f47614.jpg

bilal demir diye manyak bi herif vardi (iyi anlamda)
durduk yere bolton forumuna hayri cund diye hesap actim garip seyler yaziyorum demisti
ben de real hayri cund gibi bir isimle dahil olup kendisinin pesinden gitmistim
mevzu bundan ibaret
o 2 saatlik period haricinde bolton forumuna msj atmisligimdan soz edilemez
Aynen lan unutmuştum bu mevzuyu

Başka manyaklıkları da vardı o herifin

Ustad gelir gelmez yine asmaya kesmeye basladin ha ortak konudan attirmalar banlattirmalar falan

Bir ustad kolay yetismiyor beni atiyorsaniz atin ama ustadi kusturmeyin artik. Hos ustad Galatasaraylilara kusmez ama ceza yiyince biz mahrum kaliyoruz.

Asitane cok pahali be ustad...
Otantik ve hoş 1 mekan

Geri
Üst Alt