Haber İspanya Teknik Direktörü Luis de la Fuente: "Türkiye maçında rotasyon olmayacak!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1763383085770.webp

FIFA 2026 Dünya Kupası Elemeleri'nde yarın akşam Türkiye ile karşılaşacak olan İspanya'da Teknik Direktör Luis de la Fuente basın toplantısı düzenledi.

Luis de la Fuente:

"Türkiye maçı öncesi tüm oyuncular uygun durumda. Şu anda herhangi bir sorun yok. Dünya Kupası'na gitmek istiyoruz. Taraftarımıza yönelik bir sorumluluğumuz da var. Hala kazanmak istiyorum ben. Bir rotasyon olmayacak. Yenilmezlik serimizi 31 maça çıkarmak istiyoruz. Kazanmak istiyoruz.

Gruptaki en önemli maça çıkacağız. Daha yapacağımız çok iş var, geliştirmemiz gereken çok şey var. Daha iyisini de önümüzdeki günlerde göreceğiz. Bu maçı kazanmak için en iyi ekibimizle çıkacağız. Çok önemli bir maç olarak görüyorum ben. Maçı kazanmak durumundayız. Tüm oyuncularım oynamak istiyor. Oyuncularımın hepsi çok iyi bir kalite ve kapasiteye sahipler."

EyVAHGHH.

Futboldaki keller temizlenmeli.

Atleticoluları oynat lan bari

Maçtan kaçanlar (sakatlık, bilerek kart görme) ceza alacak mı? 10 tane yemeyecegimizin ne garantisi var. İsteseler atarlar yani. Bu rezaletle playoff u gecebileceklerini mi düşünüyorlar?

adamlar gol yemedi daha ayrıca bence boşuna dünya kupası yapmasınlar direkt kupayı ispanyaya versinler adamların kadroları muhteşem .Fransada iyi ama orta sahada fos arjantinde öyle brezilya ilk 3 e bile zor girer ama ispanyanın orta sahası defansı kaleci ve hücum hattı inanılmaz derecede iyi.Belki az bir ihtimal ingilizler zorlar ispanyayı onun dışında manyakça şeyler olmazsa ispanya delice skorlarla alır dünya kupasını

Bu kez 7 mi deneyeceksiniz boğasını rodeoladıklarım.

Geri
Üst Alt