İspanyol Basını: "Kim bu Aktürkoğlu?"

Pedri + Dembele + 150 milyon euro krdşm.

o golü atsaydı ispanya basınının çok dikkatini çekerdi

Şaka maka ismi keremoviç ve hırvat falan olsaydı 50 den aşağı olmazdı. Türk futbolcularda istikrar sorunu var, bilseler kerem 5-10 yıl en az bu seviyede olacak hemen verirler o parayı.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem havalı davranıyor bazen. Maçta hoca yandan bir şey söylüyor değişik hareketler yapıyor. Maç içinde değişik triplere giriyor vs. Ben yıldız oldum havaları herkese kaybettirir. Umarım hocalarından tecrübeli arkadaşlarını dinler ve onlardan faydalanır.

Fizik kondisyonu yukseltir ve de kendi forvetini kullanmayi ogrenirse yolu acik. Halen cok bencil. Her pozisyonda kendisi zorluyo.

Müthiş bir gelişim sağladı Kerem. Açıkçası bu kadar çabuk gelişim göstereceğini beklemiyordum. Büyük saygı duyuyor, başarılarının devamını diliyorum.

Ben bekliyordum açıkçası,çok kez savunmuşumdur.yani kalitesi var belliydi ,oyuncular kalitesine ihanet etmezsse üstüne koymaya çabalarsa o zaman yıldız oluyorlar.yanlız yerli oyuncular coğrafyadan dolayı duygusallıkla hareket etmeleri fazladır,o yüzden kerem güzel para verene satılmalı düşüncesindeyim bu yaz.en fazla seneye yaz sezonunda satılmalı sonrası bize zarar olur bence.tahminim bu yönde gerçeği ALLAH bilir elbette

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt