İspanyol Gazeteci Reinhardt: "Torrent, rakibi analiz etmede dünyanın en iyilerinden"

Iyi analiz ve kondisyon TR liginde mutlak basari getirir hatta domine edersin Bayern gibi.
Kimse hikaye anlatmasin, yasi yetenler hatirlarlar, UEFA kupasi dahil bizim cogu basarimizin arkasinda cok ciddi fiziki guc yatmaktadir.
TR ligi icin zaten bu bile yetiyor, bir de rakibin yapabileceklerini ve zayif taraflarini cozup ona gore oynatirsan yurur gidersin.
Hakem, tff vs., isterse ciksin masaya tepinsin.
Bu sene eldeki futbolcu kalitesi ve durumu acisindan pek bir sey beklememek lazim ama analiz acisindan guzel sinyaller vermesini bekliyorum Dome'un.
Oturup soyle guzel maclar izleyelim, 3 senedir hasret kaldik zira.

bu adam olmasa guardiola'nın a spor yorumcusu olacağını belirtmiştik

Cok beklentim yok Ömer Erdoğan ve ekibi kadar iş yapsalar zaten yukarı çıkarız. Beni düşündüren oyuncuların vereceği tepkiler.

Bizim ligdeki rakipleri analiz etmesi biraz zor hepsi karadüzen ne oynadıkları belli değil

Guardiola bütün taktikleri Torrent hocamdan ogrendi

“Oğlumla evimizin arka bahçesinde teknik direktörcülük oynardık. İkimiz de Domenec Torrent olmak istediğimizden kavga çıkardı. Sonra ben onun ağzını, burnunu kırardım ve oğlum ben olurdu ben ise Domenec Torrent.”

Pep Guardiola

Biz de bir atasözü der ki. "Horon a duranın göt ü oynar." Özet le göreceğiz.

Once Omer Bayram Taylan ve Berkanin ne oynadigini nasil futbolcu olup milyon eurolar kazandiginin analizini yapsin ondan sonra diger analizlerinede inaniriz

UEL için avantajlı rakibe özel hazırlanıyor ise ben her maç pas oyunu diye diretmesinden tırsıyordum

Geri
Üst Alt