İsrail, Türk gemisine saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı

Oncelikle umarim bu yazdigim da editlenmez,sonucta emek veriyoruz,yaziyoruz,fikrimizi beyan ediyoruz.

Olay katliam degil,bu bir.

Ikincisi sana gore yardim,ama israil diyor ki ben nereden bilecem silah tasinmadigini? Hayir anlamadigim ne olurdu israilin kontrolunde bu yardim yapilsaydi? Ne kaybedilirdi? Madem sadece yardim neden buna izin verilmedi?

Bu benim gorusum,ben de olsam aynisini yapar,ulkemi olasi bir tehlikeden korurdum.

Nedenmi yapılmadı boyun egilmek istenmedi cünkü ama su durumda boyun egilcegine keske o zaman egilseydi.

Kişisel egonuzu tatmin etmek için açalım isterseniz.

Sonra biri devlet büyüklerinden birine küfür etsin, geri kalmış ülke manzaralarıyla cihad çağrıları yapılsın, terörde ölenlerden daha fazla mesaj yazılan bir konu olsun.

Sen mesajını yazıp rahatlarsın, akşama sırtını dönüp uyursun. Yazılanların sorumluluğu ise bize ait kalır, bizi alırlar senin yerine içeriye.

Düşüncesizliğin gereği yok. Saçma bir istek bu.

O zaman dediğim gibi açılmasın bu konular forumda takalım at gözlüklerimizi sadece Galatasaray konuşalım.

Daha önce bu konuyla ilgil bir konu açmıştım.Orada belirli kriretler olmasından bahsetmiştim.Bunun egoyla filan alakası yok.Ne dedim küfür ve hakaret içermeyen mesajlar yazılsın.Forum yöneticileri ne işe yarıyor ufak bir harf hatası bile düzeltiliyor yöneticiler tarafından yeri gelince.

Söz konusu Galatasaray'sa Fenerbahçe teferruattır,

Ama söz konusu Türkiye ise Galatasaray bile teferruattır.

Daha önce yazmıstım görmemişsin bizde biliyoruz bu devirde savasın kolay kolay cıkmıcagını ama kısasa kısas yapılmalı israil irana destek vermemizi istemiyor sonuna kadar destek verelim mesela haması cagıralım gelsin bi daha görüşelim onlar pkkyi destekliyor bizde haması destekliyelim anlatabildimmi derdimi pısırık kalmıyalım istiyorum güclü olmak istiyorum sözü gecen bi ülke istiyorum söz dinleyen degil

Görmedim açıkçası dakikada 1 yeni sayfa yenilendiğinden olsa gerek.

Zaten İran'a destek verdiğimizden ve Ortadoğu'da güç dengeleri değiştiğinden İsrail hoşnutsuz.

Maalesef askeri techizat ve ticarette bağımlı olduğumuzdan gemiler o kadar kolay olmuyor. Bu konuda İran bizden daha avantajlı. Ama onların da destekçileri var. Biz bizi yemek isteyen batıya dayadık sırtımızı.

Atatürk'ün "batılılaşma" sözünü de yanlış algıladık yıllardır...

Gidişat devam ederse konuyu ASY 'e kaydırın lütfen.

Orada bizi anlayan ve forumu zora sokacak hareketlerden kaçınan kişi sayısının daha çok olacağını düşünüyorum.

.

Konu 10 dk kilitli dursun.

Türkiye uğruna celallenmelerinize bakılırsa, biz de şu an vatan hainliği yapıyoruz ama hain damgalanmayı bile şu yazılanlara tercih ederim.

Son şans;

Konu açılmıştır.

Hepimiz aynı taraftayken (üzülen taraf), yapılan yorumların kırıcı olmaması umuduyla.

Değerli arkadaşlarım..

Malumunuz olmak üzere, Türkiyemiz coğrafi konumu itibarıyla Avrupa ve Asya arasında geçiş koridoru konumundadır.. Her türlü dini ve siyasi akımında odak noktasındadır.. Dünya'da gelişen en ufak siyasi ve dini faaliyetlerde hemen Türkiyemiz 'de etkilenmektedir..

Bu gibi konularda çok daha duyarlı, çok daha metanetli olmalıyız..

Şu konumda bizi ilgilendiren " 7 Mehmetçiğimiz "in içimize düşürdüğü ateştir...

İnsani yardım amaçlı giden gemilerden sadece biz sorumlu değiliz, bütün dünya'nın sorumlu olması gerekir.. O acının hesabını da bütün dünya vermelidir...

Literatüre baktığımızda dünya'nın her yerinde şehitliklerimiz var.. Demek ki çok meraklıyız dünya'nın her yerine gitmeye...

Çok özür dilerim ama merakla ilgili meşhur bir atasözümüz vardır.

Neyse konu icabı onuda yazmayayım.

Bu vesile ile Şehit olan 7 Mehmetçğimiz'e ve saldırıya uğrayan gemilerde katledilen vatandaşlarımıza allah'tan rahmet diliyorum.

Saygılarımla, sevgiyle kalın.

Bir yönden haklısın Berk kardeşim ama silahsız adamı sen ne cürrete öldürürsün?Senin sınırın içerisindede değil bu çokmu normal?O Emre denen adam bunu anlamıyor ölen TÜRK ulan Türk

haklı değiller babacım, yöntemleri haksız..

ama ben benim ülkemde böyle bir durum olsa açıkca söylüyorum, o ablukayı bu adamlara deldirtmem..

çekerim gemilerini, hepsini gözaltına alırım, mallarına el koyarım sınırdışı ederim, çünkü bana göre yardım etmeye gittikleri adamlar(mesela pkk) terörist.

israil durumunu kendimize uyarladım, elma ile de armudu karıştırmadım çünkü filistinliler de bu adamlara göre terörist, ne derseniz deyin terörist kalacaklar, atıyorum fransa pkkye terörist demiyor diye onlar bize göre terörist değil mi?, tabiki de öyle, o yüzden filistinliler de israillilere göre terörist, biz ne dersek diyelim değişmeyecek bu, o yüzden adamları anlayabiliyorum çünkü birileri de bize diyor pkk terörist değil diye...

israillileri sadece bu ''inat etme'' yönünden anlıyorum diğer bütün yönleri tam bir rezillik vahşet..

Bu gibi konularda çok daha duyarlı, çok daha metanetli olmalıyız..

Şu konumda bizi ilgilendiren " 7 Mehmetçiğimiz "in içimize düşürdüğü ateştir...

İnsani yardım amaçlı giden gemilerden sadece biz sorumlu değiliz, bütün dünya'nın sorumlu olması gerekir.. O acının hesabını da bütün dünya vermelidir...

Sözün bittiği yer. Sağol abi.

Herkese tek tek cevap veremiyecegim;bazisi demis haddini asiyorsun,oburu demis kufur edicem veya kufur mu istiyorsun,falan filan.

Esasen boyle yorumlar gelecegini biliyordum,cunku ulkemizde cogunluktan yana olacaksin,karsi fikre tahammul yok,ayrica insan kendini dusunceleriyle ifade edemezse kufur eder,baska turlu kufur etmez.Hem kim kufurle bir seyler kazanmis,bir de boyle dusunsun o arkadaslar.

Ayrica kendisi daha 18 yasinda bir uye bana cocuk diyor,ilginc;ki cocukluk kotu bir sey degil,keske cocukluguma geri donebilsem,herkes cocukluguna ozlem duyar...

Olaya gelince;ya yazdiklarim okunmuyor;ya yanlis yorumlaniyor ya da bilerek carpitiliyor,baska bir izahi olamaz.

Sanki ben insanlar olmus diye seviniyorum gibi bir ortam olusturuluyor;cok kez soyledim,ben sadece insana degil;tasa,topraga,hayvana,bitkiye asik birisiyim.Cimlere zarar vermemek icin yolumu metrelerce uzatan birisiyim,evimde 3 tane kopek bakiyorum;yani su evrendeki canli-cansiz herseyi cok seviyorum.

Dolayisiyla insanlar oldu diye sevinmem mumkun degildir;aksine uzuluyorum.Benim anlatmak istedigim cok farkliydi;anlayan anlamistir;veya isteyenler dediklerimi tekrar okuyabilirler,bir daha aciklamayacagim.

Herkese tek tek cevap veremiyecegim;bazisi demis haddini asiyorsun,oburu demis kufur edicem veya kufur mu istiyorsun,falan filan.

Esasen boyle yorumlar gelecegini biliyordum,cunku ulkemizde cogunluktan yana olacaksin,karsi fikre tahammul yok,ayrica insan kendini dusunceleriyle ifade edemezse kufur eder,baska turlu kufur etmez.Hem kim kufurle bir seyler kazanmis,bir de boyle dusunsun o arkadaslar.

Ayrica kendisi daha 18 yasinda bir uye bana cocuk diyor,ilginc;ki cocukluk kotu bir sey degil,keske cocukluguma geri donebilsem,herkes cocukluguna ozlem duyar...

Olaya gelince;ya yazdiklarim okunmuyor;ya yanlis yorumlaniyor ya da bilerek carpitiliyor,baska bir izahi olamaz.

Sanki ben insanlar olmus diye seviniyorum gibi bir ortam olusturuluyor;cok kez soyledim,ben sadece insana degil;tasa,topraga,hayvana,bitkiye asik birisiyim.Cimlere zarar vermemek icin yolumu metrelerce uzatan birisiyim,evimde 3 tane kopek bakiyorum;yani su evrendeki canli-cansiz herseyi cok seviyorum.

Dolayisiyla insanlar oldu diye sevinmem mumkun degildir;aksine uzuluyorum.Benim anlatmak istedigim cok farkliydi;anlayan anlamistir;veya isteyenler dediklerimi tekrar okuyabilirler,bir daha aciklamayacagim.

İstediğin kadar konuş artık muhattabım değilsin zaten fb liymissin gerek yok muhattap olmaya.

trablusgarb savaşında ingilizlerin oyununa gelip türkler altınları yutup kaçırıyor diye şehit düşen türk askerinin yada yaralıların karnını süngüyle deşip altın arayan bu araplar değilmiyd Şimdi BU Taksimdeki rezillikte neyin nesi Adamların ellerinde bir tane türk bayrağı yok sanarsın Filistin halkı öldürüldü Çıkıpta hepimiz Mehmetçiğiz diye bağırsalar ya soysuz köpekler

kendi şehidini unutup başkası için toplanan vatan hainidir bu kadar basit filistinin israilin derdi bizimkileri gerdi sanki

puahahah ikbal karısı bile siyaset yapıyo

gelmiş din savaşları istiyo diyo israil :asd:

ikbal çok zeki

herşeyi dine niye yoruyo bu zihniyet

Bu zionistler de Müsluman kan bagimlisi sanki.

Vampir gibiler içiyolarmi, çekiyorlarmi Müsluman kanini belli degil.

Seviyeyi yerlere düşürdünüz beyler iyice. Kahve muhabbetlerine döndürdünüz konuyu, helal olsun diyorum:o

trablusgarb savaşında ingilizlerin oyununa gelip türkler altınları yutup kaçırıyor diye şehit düşen türk askerinin yada yaralıların karnını süngüyle deşip altın arayan bu araplar değilmiyd Şimdi BU Taksimdeki rezillikte neyin nesi Adamların ellerinde bir tane türk bayrağı yok sanarsın Filistin halkı öldürüldü Çıkıpta hepimiz Mehmetçiğiz diye bağırsalar ya soysuz köpekler

kendi şehidini unutup başkası için toplanan vatan hainidir bu kadar basit filistinin israilin derdi bizimkileri gerdi sanki

Arabistan'ın Osmanlıyı arkasından vurmasına ne demeli.Çok kardeşseler Osmanlıdan ayrılmayacaklardı.Şimdi sürünüyolar.Hiçte acımıyorum.Banane.Tohumlarına paramı saydım.Türkiyede yaşayan herkes benim kardeşimdir.Başkası değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt