İsrail, Türk gemisine saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı

Hocam 10 ölu 19 yarali diyorlar ya, gözunu seviyim ne seviyesinden bahsediyoruz.

Hepimiz üzülüyoruz. Yakınmıyor muyuz sanki? Ama kelimelerimizi seçerken özen gösterelim. Bir kadından bahsederken nasıl bir kelime kullanılıyor, görmüyor musunuz?

Konu ASY forumuna taşınmıştır. Galata Sarayı Efendileri ve yönetim haricindeki rütbeler bu foruma mesaj yazamamaktadır.

Vatan, Millet, Sakarya edebiyatı yapan hem de bunu yaparken uygunsuz ifadeler kullanan arkadaşlarımı kafi miktarda uyarmıştım.

:(

Bence yeni konu açılsın, böylece ASY'de buradaki eski mesajlar da gözükmez.

Bir süre sonra (ör 1-2 gün) konu tekrar iyi kötü günlere indirileceği için böyle kalabilir, sorun yok.

Onların yaptıkları tabiki insanlığa sığmıyor.

Fakat adamlar insan değil işte anlamıyormusunuz ? Söylediler saldıracağız diye.

En ufak bir önlem varmı ? Yok.

Çıkarlar şimdi daha fazla ölü olabilirdi. Bizi teğet geçti. Hamdolsun.

Derler...

Stoacı felsefenin getirdiği iki yüzlülüğün acı sonu malesef.Amerika ve Avrupa bu temelleri yıkmadıkça nice İsrail'ler çıkacak.

Son zamanlarda inanılmaz bir negatif diplamasi birikimi oldu.Bu bir yerden patlayacaktı doğal olarak.

Ancak Amerika'nın bu meseleye yaklaşımı çok önemli.Eğer bizi İsrail'le başbaşa bırakmaya çalışırlarsa hiç iyi olmaz.

Umarım gereken hassasiyeti gösterirler...

İsrail'in nasıl bir millet olduğunu, amacının ne olduğunu, bu amaçlarına ulaşma konusunda hangi kaynaklardan beslendiğini hepimiz biliyoruz. Bu herifler iyilikten anlamıyor, iyi ilişkiler kurmaya çalışmak bance anlamsız. O nedenle şimdiye kadar askeri, siyasi ve ekonomik anlamda bu ülke ile yapılan anlaşmaları iptal etmekle birlikte bundan sonra da kesinlikle bu tür ilişki içinde bulunulmamalı.

Siyonist emellerine ulaşma konusunda herşeyi yapmayı caiz gören terörist bir devlettir. İçinde bulunduğumuz bu durum diplomatik girişimlerle düzeltilmeli, bundan sonra da dost olmaya çalışılmamalı. Düşman da olunmamalı.

Tamamen israile ait olan ürünlerin barkod numarası 729 ile başlamaktadır.. İSRAİL'e BOYKOT..

Tepkisiz kalınmamalı.

Tepkisiz kalınmamalı. Ama mollalara karışılmamalı. Çok güzel kullanıyorlar bunu.

Herkes bir şeyi kendine üstüne çeker.

- İşçi ölür, solculara karışman gerekir protesto için.

- İsrail adam öldürür, mollalara karışman gerekir prostesto için.

- Askerimiz ölür, milliyetçilere karışman gerekir protesto için.

Ben, hiçbir uç gruba yakınlık duymam. Sırf bu yüzden hiçbir şeyi protesto edemiyorum çıkıp.

Olay çok çirkin ve insanlık dışı lakin sakinlik kaybedilmemeli. Sağduyu olmalıyız. Uç noktalarda duran bir olay..

İran İsrail'e savaş açarsa şaşırmam. 3. Dünya Savaşı çıkabilir. Abd-İran-İsrail arasında.

Ayrıca Hitler'in sözünü koymak da ne kadar akla uygun bilemiyorum.

Tepki verilmeli,verilecektir de. Ama ben ülkemin Iran ile Cihad yanlıları ile aynı tarafta anılmasına katlanamıyorum. Hele ki bu yaşananları ırk,din savaşına çevirmeye çalışanları gördükçe de içinde buluduğumuz durumun çok daha tehlikeli olduğunu gözlemliyorum.

Türkiye Aklı'nı kullanmalıdır.

Artık insanlarımızın dayanacak gücü kalmadı,sınırdayız.

Yakında savaş çıkarsa şaşırmam.

Birleşmiş Milletler İsrail'e ambargo koymalıdır .

Tepkisiz kalınmamalı kesinlikle, hain herifler. Başka ne denilebilir ki ?!

Bu olaya tepkisiz kalırsak sadece yazıklar olsun diiyorum.

Siyonizm görüşü Yahudilerin üstün ırk olduğunu ve geri kalan ırkların ezilmeye mahkum olduklarını; Yahudiler ne yaparsa da tanrının cennetine yalnızca o ırkın alacağını iddia eder. Bu yüzden Kendi ırklarından başka hangi ırka ne yapılırsa onların bedeli olmadığını düşünürler bu yüzden umurlarında bile değildir.

Kur'anı kerim'de bu inanışa karşı "Onlar madem cennete gideceklerinden eminler,ölmeyi ne diye dilemezler" diye çok güzel bir ayet mevcuttur.

Savunmasız bir gemiye saldırmak,insanları katletmek ve bir bebeğin ortadan kaybolmasının politik bir sebebi yoktur; İsrail sana inandığı siyonizm ideolojisiyle din babında saldırsın. Sen din ırk olaylarına karışmamalıyız de. Dinden korkmaya lüzum yok,Allah'tan korkun yeter.

Lanet gelsin ne söylüyüm başka.

İsrail her zaman olduğu gibi tekrar su üstüne çıktı.Bütün dünya medyasında haklı olduklarını bas bas duyuruyorlar:mad::mad::mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt