İsrail, Türk gemisine saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı

uyuzum bu türkiyedeki filistin vatandaşlarına(türk olupta vatanı filistin gibi davranan)

muslumancılık yapıp duruyolrdı şimdi hepsi turk bayrağı yerine filistin bayragıyla takılıyo

Al sana van minut gibi bir olay oldu gercekten de. Sen kalkip tum dunyanin onunde siz adam oldurmeyi cok iyi bilirsiniz dersen olan senin vatandaslarina olur. Gerci onun vatandaslari ellerinde filistin bayragi, kafada takke bir karis sakal sokaklarda cirit atiyor da hadi neyse.

Sözün bittiği yer. Herşeyi 10 numara kısaca özetlemişsin.:animation:

10'dan fazla insan ölmüş burda hala siyaset yapanlar var. Bir kere de bu partiyi şu partiyi bırakıp birlik olun. Adamlar içte Pkk'yı kullanıyor, Dışta kafasına göre öldürüp, kesiyor. Parçala, böl, yönet taktiği iyi işliyor ülkemizde maalesef.

Herşeyi geçtim de şu olanlardan sonra bir 5-10 sene içinde büyük bir savaşın çıkacağına ciddi ciddi inanmaya başladım.İsrail kaşınıyor.İran,İsrail'e saldırmak için tetikte bekliyor,Abd onlar İsrail'e saldırsın ben de onlara diyor.Rusya da Abd girerse benim neyim eksik diyecektir büyük ihtimal.Haklısınız bu devirde savaş ilan etmek kolay değil ama gidişat onu gösteriyor.

10'dan fazla insan ölmüş burda hala siyaset yapanlar var. Bir kere de bu partiyi şu partiyi bırakıp birlik olun. Adamlar içte Pkk'yı kullanıyor, Dışta kafasına göre öldürüp, kesiyor. Parçala, böl, yönet taktiği iyi işliyor ülkemizde maalesef.

Soruyorum size...

Şuandaki taksime çıkan ''yeşil'' kalabalık bu saldırı olmasaydı da, İskederundaki kalleş pkk saldırısı olsaydı, bugün o meydana protestoya çıkarlarmıydı...

VEYA HİÇ ÇIKTIKLARINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Herşeyi geçtim de şu olanlardan sonra bir 5-10 sene içinde büyük bir savaşın çıkacağına ciddi ciddi inanmaya başladım.İsrail kaşınıyor.İran,İsrail'e saldırmak için tetikte bekliyor,Abd onlar İsrail'e saldırsın ben de onlara diyor.Rusya da Abd girerse benim neyim eksik diyecektir büyük ihtimal.Haklısınız bu devirde savaş ilan etmek kolay değil ama gidişat onu gösteriyor.

O sıkar işte biraz zor saldırır İsrail. Filistin'e saldırmaya benzemez bu iş.

Bu zamandan sonra öyle bir savaş olmayacağına eminim. Bundan sonra olabilecek tek şey ekonomik savaş, öyle öyle bitirilir ülkeler.

Tandoğan meydanına gittim eylem için. Hacı hocadan adım atılmıyordu. Geri döndüm. Ölenler Türk değil, Müslümanmış onu anladım.

Edit.

Siyaseti siyaset forumlarında yapmanı öneririm. E. YILMAZ

Hükümet, A partisi, B partisi yok beyler. Ölenler, yaralananlar, şehitler bu vatanın evlatları. Başka mercilere sallayacaksanız burayı kullanmayın lütfen.

Herşey bir yana burnuma kötü kokular geliyor beyler.Ciddi olarak bana göre savaş sebebidir bu durum.allah versede en kötü senaryo gerçekleşmese.Yoksa düşünemiyorum.

Zaten İsrail saldırır demiyorum.İlk adımı İran atacaktır bence.İsrail yaptığı icraatlerle hem Türkiye'yi hem İran'ı üzerine çekmeye çalışıyor gibi sanki.

Merak ediyorum bizim ülkemiz dışında farklı görüşlerin baskın olarak işlendiği bir başka devlet var mıdır? Kürt-Türk, Şeriat yalısı-Karşıtı,Aç-tok...Bizim sorunumuz çok başka.

yunanistan ‚ ispanya ‚ isveç büyükelçilerini geri çağırmış

alt yazı geçiyor...

------------

Ulan yunanistana sempatim 3 katına çıktı.. hükümete karşı gençlerin atinayı yakıp yıktıkları zaman da artmıştı zaten...

şu adamlar kadar olamadık, biz de gerekirse içerdekilere ve dışardakilere karşı onlar gibi davranmalıyız..

Aynen renkdaşım.Yunanistan bile olamıyoruz artık.

Adamlar haklarını ölülerini insanlarını savunuyor.Ama bizde yok koyun gibi duralım.3-5 kişi böyle konuşunca da ülkeyi sen mi kurtraracan cümlesini söyleyen 15-20 kişi çıkacak.Yazık çok yazık.

Araplar biraz adam olsa orda ne israil kalırdı şimdiye kadar nede ortadogu projesi Kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşüyor ama hem bizim inancımıza ters bi durum yardım isteyene yardım etmemek hemde bizim gücümüzü göstermemiz gereken bi durum o yuzden kısasa kısas yapmamız lazım yoksa seyim kadar ülke bize raconun kralını kesmiş olacak bunu ben osmanlı torunu olarak kaldıramam. Artık Diplomatikmi olur gözdagı olarakmı olur bişekilde olsun

Soruyorum size...

Şuandaki taksime çıkan ''yeşil'' kalabalık bu saldırı olmasaydı da, İskederundaki kalleş pkk saldırısı olsaydı, bugün o meydana protestoya çıkarlarmıydı...

VEYA HİÇ ÇIKTIKLARINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Çıkmazlar tabii ki. PKK'ya da çıkmazlar, madenciler güzel öldüler diyenlere karşı da çıkmazlar.

Ama ne zaman İsrail, ne zaman Filistin lafı geçsin o "default" kalabalık hemen toplanır.

Sıkmaz Ahmet sıkmaz. İran'ın atacağı füzelerin düğmesine kadar İsrail üretiyor. Kim kime saldıracağını gayet iyi biliyor. Yani Amerika, Rusya, İran, İsrail ve biz. Böyle bir savaş çıksın diyelim(olmaz böyle birşeyde) o ülkelerin arasında 15 dakika da yok olacak tek ülke biziz. Öyle artık komando, bordo bereye bakmıyor savaşlar. Bak adamlar zaten bizde 2 tane iç savaş başlattı bile uyuyor herkez. Kürtler ve islam devleti dendi atıldı ortaya iç savaş çıktı. Şurda bile 2 kişi fikir ayrılığına geldi mi kavgaya tutuşuyor ki savaş çıksa bizim adamımız bizden birini vurur.:tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt