Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Al sana van minut gibi bir olay oldu gercekten de. Sen kalkip tum dunyanin onunde siz adam oldurmeyi cok iyi bilirsiniz dersen olan senin vatandaslarina olur. Gerci onun vatandaslari ellerinde filistin bayragi, kafada takke bir karis sakal sokaklarda cirit atiyor da hadi neyse.
10'dan fazla insan ölmüş burda hala siyaset yapanlar var. Bir kere de bu partiyi şu partiyi bırakıp birlik olun. Adamlar içte Pkk'yı kullanıyor, Dışta kafasına göre öldürüp, kesiyor. Parçala, böl, yönet taktiği iyi işliyor ülkemizde maalesef.
Herşeyi geçtim de şu olanlardan sonra bir 5-10 sene içinde büyük bir savaşın çıkacağına ciddi ciddi inanmaya başladım.İsrail kaşınıyor.İran,İsrail'e saldırmak için tetikte bekliyor,Abd onlar İsrail'e saldırsın ben de onlara diyor.Rusya da Abd girerse benim neyim eksik diyecektir büyük ihtimal.Haklısınız bu devirde savaş ilan etmek kolay değil ama gidişat onu gösteriyor.
Herşeyi geçtim de şu olanlardan sonra bir 5-10 sene içinde büyük bir savaşın çıkacağına ciddi ciddi inanmaya başladım.İsrail kaşınıyor.İran,İsrail'e saldırmak için tetikte bekliyor,Abd onlar İsrail'e saldırsın ben de onlara diyor.Rusya da Abd girerse benim neyim eksik diyecektir büyük ihtimal.Haklısınız bu devirde savaş ilan etmek kolay değil ama gidişat onu gösteriyor.
Soruyorum size...
Şuandaki taksime çıkan ''yeşil'' kalabalık bu saldırı olmasaydı da, İskederundaki kalleş pkk saldırısı olsaydı, bugün o meydana protestoya çıkarlarmıydı...
VEYA HİÇ ÇIKTIKLARINI GÖRDÜNÜZ MÜ?
O sıkar işte biraz zor saldırır İsrail. Filistin'e saldırmaya benzemez bu iş.
yunanistan ‚ ispanya ‚ isveç büyükelçilerini geri çağırmış
alt yazı geçiyor...
------------
Ulan yunanistana sempatim 3 katına çıktı.. hükümete karşı gençlerin atinayı yakıp yıktıkları zaman da artmıştı zaten...
şu adamlar kadar olamadık, biz de gerekirse içerdekilere ve dışardakilere karşı onlar gibi davranmalıyız..
Soruyorum size...
Şuandaki taksime çıkan ''yeşil'' kalabalık bu saldırı olmasaydı da, İskederundaki kalleş pkk saldırısı olsaydı, bugün o meydana protestoya çıkarlarmıydı...
VEYA HİÇ ÇIKTIKLARINI GÖRDÜNÜZ MÜ?
O sıkar işte biraz zor saldırır İsrail. Filistin'e saldırmaya benzemez bu iş.