İsrail, Türk gemisine saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı

Çok doğrudur. Eğer merak eden varsa tarih kitapları yerine kitabevlerinde satılan, bizim cahil gençlerimizin okumaya üşendiği kitapları alıp okumanızı tavsiye ederim.

Bu haberde tam olarak anlayamadığım konu; saldırılan gemi Türk gemisi mi? yoksa başka ülkelere mi ait?

Eğer başka ülkeye ait ise; Öldürülen vatandaşlarımız için kan paraları alınıp, diğer devletlerden de israili kınamaları istenmelidir. Bundan başka bir çözüm olabilir mi?

Bu işi savaşa götürmeye çalışanlar, artık savaşların sırt sırta dağlarda yapılmadığını bilmeliler.

Türk gemisi,geminin her tarafında Türk bayrağı dolu.

Biraz tv ye bakayım neler oluyor iyi tartışmalar

Bu zamanda öyle hadi savaşa girelim gibi bir şey kalmadı arkadaşlar.Eskisi gibi olsaydı belki ama şimdi düşünülmesi gereken milyon tane etken var

Bırakın bizim savaşa girmemizi yanı başımızdaki İran'ı bombalasalar bizim ekonomimiz yerle yeksan olur farkında mısınız?

Kendilerini Türk olarak görmüyorlar.

bana işte tam da bu samimi gelmiyor arkadaş.

bazıları bazılarına yaranmak için kendi Türk'lüğünü bile tanımıyor...

ümmetçiliğini Türk'lüğünün önüne koyuyor...

Dışarıda bu israil'e her türlü sert tepkiyi koyacaksın!!!

ama içeridekilere de dikkat edeceksin...

Türkiye'nin her bölgesi ajan dolmuş saldırsan ne fayda.

Başımızdaki pkk belası ve asgari ücretle geçinmeye çalışan insanların varoluşu şimdiye kadar izlenilen devlet politikası ile ilgili bir durumdur. Bu konu da yanlışlar yapılmıştır veya yapılmamamıştır bu tartışılır. Yardıma muhtaç insanlara yapılan bu yardım devlet destekli değil tamamen bir sivil toplum örgütünün başlattığı bir hamledir.

Peki davosta çıkıp van minüt diyen de sivil toplum örgütünün başkanı mıydı?Konuyu siyasete çevirmenin bir anlamı yok! Bahsetmek istediğim, filistin diye ortada yanıp tutuşmak bizim öncelikli olarak yapmamız gereken bir hareket değil!

Açıklancak bi tarafı yok tamamen haklısın Türk bayrağı kesinlikle olmalıydı.

çıldırmamak mümkün değil abi...

sanki arap ülkesindeyiz anasını satayım..

vatandaşlarımız ölmüş bayrakların yüzde 99'u filistin bayrağı...

filistin mü ulan burası!!!

Alın Türk bayrağınızı çıkın!

yemin ediyorum bu ülkede Türk bayrağından çok filistin bayrağı satılıyor..

Ne savaşından bahsediyoruz adamların elinde büyük bir teknolojik güç var. Savaşlar 100 sene önceki gibi yapılmıyor artık.

iç ve dış mihraklar diyorum Ata'mızın dediği gibi...

Savas baslatmak cok zor bi olay bugunku kosullarda ama adamlar kılıfına uydurup dünyanın gözü önünde katliam yapıyorlar kimse agzını acamıyor kafasına göre silah sıkıyor bitanesi cıkıp bi yaptırım uygulayamıyor. Gözdagı vermek icinde olsa bişeyler yapılmalı tabiri caizse kısasa kısas

Sanki Taksim'de değil de Gazze'de protesto ediliyor.

Bakalım üniversite-lise gençliği ne yapacak ?

Gazze'ye yardım götüren uluslararası yardım konvoyuna sabaha karşı uluslararası sularda İsrail askerleri saldırdı. Saldırıda ana hedef "Mavi Marmara" adlı Türk yardım gemisi oldu. Türk bayraklı gemiye helikopterlerden halatlarla inen askerler çevreye ateş açtı.

Allah sabır versin.

Soruyorum size...

Şuandaki taksime çıkan ''yeşil'' kalabalık bu saldırı olmasaydı da, İskederundaki kalleş pkk saldırısı olsaydı, bugün o meydana protestoya çıkarlarmıydı...

VEYA HİÇ ÇIKTIKLARINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

anlayana...

Gazeteci: Basbakanim Israil´e nota verecekmisiniz?

Basbakan ( ! ) : Ne notasi? Müzik notasi mi?

Görelim simdi basbakanligini. Bu saldiriyi karsiliksiz birakirsan basbakan masbakan degilsin.

yunanistan ‚ ispanya ‚ isveç büyükelçilerini geri çağırmış

alt yazı geçiyor...

------------

Ulan yunanistana sempatim 3 katına çıktı.. hükümete karşı gençlerin atinayı yakıp yıktıkları zaman da artmıştı zaten...

şu adamlar kadar olamadık, biz de gerekirse içerdekilere ve dışardakilere karşı onlar gibi davranmalıyız..

Al sana van minut gibi bir olay oldu gercekten de. Sen kalkip tum dunyanin onunde siz adam oldurmeyi cok iyi bilirsiniz dersen olan senin vatandaslarina olur. Gerci onun vatandaslari ellerinde filistin bayragi, kafada takke bir karis sakal sokaklarda cirit atiyor da hadi neyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt