Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı
Ağır yaralılarda bile kelepçe var
Ağır yaralılarda bile kelepçe var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi ulusumuzu Araplardan ayıran bi özellik olmasını istemiyorsak yardımı durduralım evet.. Onlar gibi davranalım bizde.. Kimliğimizden Türklüğümüzden ödün verelim..
Kendi ulusumuzu israillilerden ayıran bi özellik olmasını da istemiyorsak zulme dur demeyelim evet bırakalım; vursunlar... Hatta yardım edelim.. Türklüğümüzden kimliğimizden ödün verelim..
Başka ülkelerin tarihini okumaktan kendi tarihimizi es geçmişiz yazık![]()
Kendimi güçsüz ve sahipsiz hissediyorum.
Kilitleyin bakalım, kilit neye çözümse?
Arkadaşlar konu bir kez daha siyasete kayarsa başlık kilitlenecektir. Bilginize..
İyi forumlar..
Abicim Petrol zengini araplar da kendi ırkından olanlara yardım etmiyorlar sessiz kalıyorlar...
İşin kötüsü kendi ülkemizde sürünen milyonlarca insana, bırakın kendi ırkımızdan olmalarını, daha da önemlisi kendi vatandaşımız olan milyonlarca insana yardım etmiyor bizimkiler...
Bence araplardan daha da vahim bi durumdayız bu konuda..
Adamların ülkeleri vatanı farklı bizimkisi AYNI!
Siyasete kayarsa dedik..![]()
Orta doğu'da sözü geçen bir devlet olmak için 1. dünya savaşında bizi arkamızdan vuran araplara yardım edeceğimize, bu ülkede 27 yıldır kanayan yara haline gelen pkk ve kürt-türk ayrımının önüne geçmeleri gerekirdi.