İsrail, Türk gemisine saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı

0000107209.jpg

Ağır yaralılarda bile kelepçe var

Kendi ulusumuzu Araplardan ayıran bi özellik olmasını istemiyorsak yardımı durduralım evet.. Onlar gibi davranalım bizde.. Kimliğimizden Türklüğümüzden ödün verelim..

Kendi ulusumuzu israillilerden ayıran bi özellik olmasını da istemiyorsak zulme dur demeyelim evet bırakalım; vursunlar... Hatta yardım edelim.. Türklüğümüzden kimliğimizden ödün verelim..

Başka ülkelerin tarihini okumaktan kendi tarihimizi es geçmişiz yazık :(

Abicim Petrol zengini araplar da kendi ırkından olanlara yardım etmiyorlar sessiz kalıyorlar...

İşin kötüsü kendi ülkemizde sürünen milyonlarca insana, bırakın kendi ırkımızdan olmalarını, daha da önemlisi kendi vatandaşımız olan milyonlarca insana yardım etmiyor bizimkiler...

Bence araplardan daha da vahim bi durumdayız bu konuda..

Adamların ülkeleri vatanı farklı bizimkisi AYNI!

Kilitlik durum yok,konuşuyoruz sadece.

Yahu daha sinirlenmeden, hakaret etmeden tartışma yapamıyor bizim milletimiz. Arkadaşlar sakince konuşun bence yoksa konuşamayacaksınız kilit vurulcak.

Arkadaşlar konu bir kez daha siyasete kayarsa başlık kilitlenecektir. Bilginize..

İyi forumlar..

Kilitleyin bakalım, kilit neye çözümse?

-----------

izin almadan operasyon yapamıyoz nasıl savaşacaz biraz düşünün :)

Abicim Petrol zengini araplar da kendi ırkından olanlara yardım etmiyorlar sessiz kalıyorlar...

İşin kötüsü kendi ülkemizde sürünen milyonlarca insana, bırakın kendi ırkımızdan olmalarını, daha da önemlisi kendi vatandaşımız olan milyonlarca insana yardım etmiyor bizimkiler...

Bence araplardan daha da vahim bi durumdayız bu konuda..

Adamların ülkeleri vatanı farklı bizimkisi AYNI!

Berk seninki tüm Türk dünyasından bizi sorumlu tutmaya benziyor.. Özbeklerden Kazaklara Türkmenistandan Tacikistana..

Şimdi Birleşik Arap Emirliklerinin Zengin Şeyhleriyle bu mazlum Filistinlileri nası bi Irkçılık anlayışıyla aynı kefeye koyarsın..

Herşeyi geçtim ortada bi insanlık ayıbı var..

Her gün bombayla uyanmak ayrı bişey.. Kıt kanaat da olsa bağımsız bir ülkede yaşamak ayrı.. Karıştırmayalım...

Orta doğu'da sözü geçen bir devlet olmak için 1. dünya savaşında bizi arkamızdan vuran araplara yardım edeceğimize, bu ülkede 27 yıldır kanayan yara haline gelen pkk ve kürt-türk ayrımının önüne geçmeleri gerekirdi. Biz, Türkler yoksula, zor durumda olan halklara, savaş mağdurlarını yardım etmeyi o kadar çok seviyoruz ki Güzel Ülkemizde aylık 600 lirayla yetinmeye çalışan aileleri görmezden geliyoruz.

Aslında çok şey söylemek istiyorum ama ceza almaktan ve bu topikin kapanmasından korkuyorum.

Bu duruma getiren herkese Helal OLSUN, canı gönülden saygılarımı sunmayı bir borç bilirim

Bu yapılan kesinlikle karşılıksız kalmamalı o kadarını söylüyorum.Kaşınıyor bu şerefsizler.

Orta doğu'da sözü geçen bir devlet olmak için 1. dünya savaşında bizi arkamızdan vuran araplara yardım edeceğimize, bu ülkede 27 yıldır kanayan yara haline gelen pkk ve kürt-türk ayrımının önüne geçmeleri gerekirdi.

:yenieek:

600 TL'ye geçinmeye çalışan aileleri öpüp başımıza koyalım. Onu bulamayan yüzbinler var çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt