İsrail, Türk gemisine saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı

Aynen öyle. Türkler tarihte hicbirzaman bu kadar asagilanmamisti. Savas yillarinda bile aslanlar gibi mücadele ediyorduk. Simdi operasyonlar sürüyor, hep sürüyor masallah, büyük operasyon baslatildi, özel birlikler indirildi, yakin temas saglandi ama sonuc? Sonuc hep sifir. Koca bir sifir. Yaziklar olsun insanlarimizi bu duruma getirenlere. Basimizdaki bazi vatan hainlerine selam olsun. Tarih hicbirinizi unutmayacak.

Amerika'nın deterjan markası gibi bir eyalatine kaçmış adamı bu devletin adamları peygamber ilan edip 10 sene sonra devletin başına gelirse korkacaksın arkadaş.

Aynen öyle. Türkler tarihte hicbirzaman bu kadar asagilanmamisti. Savas yillarinda bile aslanlar gibi mücadele ediyorduk. Simdi operasyonlar sürüyor, hep sürüyor masallah, büyük operasyon baslatildi, özel birlikler indirildi, yakin temas saglandi ama sonuc? Sonuc hep sifir. Koca bir sifir. Yaziklar olsun insanlarimizi bu duruma getirenlere. Basimizdaki bazi vatan hainlerine selam olsun. Tarih hicbirinizi unutmayacak.

Bizim sorunumuz zaten diplomasi değil mi? Her zaman masada kaybetmişizdir. Savaş olsa sorun yok. Ama bu diplomatik ilişkiler bitiriyor bizi. Devir bizim devrimiz değil. Bunu aşmak için daha ne kadar sabır gerekir bilmiyorum.

Şuanki sinirli psikolojini anlayabiliyorum.Onların amacı da bu.İnsanların kafasında bu düşünceyi yaratmak ve iç karışıklık çıkartmak.Halkları birbirine düşürmek ve bu durumu keyifle izlemek.

Oyuna gelmeyin!!

Ne Kürtler Biliyorum Tüm Ailesini pkk katletmiş,geriye kalan kişi yemin etmiş onların canını alacağım diye;

Ne Türkler biliyorum vatanını 3 kuruşa satan..

Yanılgıya düşmeyelim..

Yanlış anlamışsın. Kürtleri kesinlikle kötülemedim. Kürtler bunların alayından delikanlı. Bu pensilvanyalıların alayından delikanlı. Kürtlerin sayısını belirttim sadece.

Kabus gibi bir gün oldu resmen.Ölenlere Allahtan rahmet,ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.

Saldırılan Türk gemisi. Ölenler bizim vatandaşımız. Aynı gün İskenderun'da da 6 şahit vermişiz. Yürüyüş yapılıyor, 3-5 tane Türk bayrağı var ya da yok. Her yer Filistin bayrağı. Protesto yapılıyor ama amacı farklı yöne çekiliyor.

Profillere Türk bayrağı koyalım renktaşlar.

Sevres anlaşması. Ama onun sonucu belliydi :bayrak:

Şimdiyse o karakterimiz yok oldu bile.

İSRAİL NÜKLEER DENİZALTILARINI İRANA YAKLAŞTIRMIŞ!

çok büyük şeyler olacak çok

hukumet neyi bekliyor, konusun artik ulan.

Olayı askeri başarı olarak düşünmemek lazım.Diğer başlığa da yazdım.

İskenderun'da pkk destekçisi o kadar fazla kürt var ki aklın çıkar..

Saldırıyı yapanlar Amanos dağlarına kaçtılar.Bu bizim için en iyi ihtimal.Çünkü orada kısa süre içerisinde bulunup zaten yokedilecekler.

Şehre doğru gitselerdi onlara kapılarını açacak çok kürt vardı..

Sakın yanlış anlaşılmaya meydan vermeyelim.İskenderun'da yaşadığım ve bildiğim için açıklıyorum bunları..

Bi önceki gönderimde bir çark yazdım;

Amerika>İsrail>Nemalanan zenginler>pkk ve piyonları..

Yıllardır bu çarkın son dişlisiyle uğraştık ve hiçbir sonuç alamadık.

Bu çarkı ortasından kıracaksın ki başarıya ulaşasın..

İşte bütün mesele bu..

İSRAİL NÜKLEER DENİZALTILARINI İRANA YAKLAŞTIRMIŞ!

çok büyük şeyler olacak çok

hukumet neyi bekliyor, konusun artik ulan.

Hükümet gider, İran'a yardım etmeye kalkışır ve ben hiç şaşırmam. Ama çocukca gelsede sanırım 3. dünya savaşı sıcak savaş olarak başlayacak.

Saldırılan Türk gemisi. Ölenler bizim vatandaşımız. Aynı gün İskenderun'da da 6 şahit vermişiz. Yürüyüş yapılıyor, 3-5 tane Türk bayrağı var ya da yok. Her yer Filistin bayrağı. Protesto yapılıyor ama amacı farklı yöne çekiliyor.

Profillere Türk bayrağı koyalım renktaşlar.

sonra niye bölünmüşsünüz diyorlar...

kendi vatanına sahip çıkmayıp da filistine sahip çıkan itlerden köpeklerden neden bölünmeyeyim...

Amerika'nın deterjan markası gibi bir eyalatine kaçmış adamı bu devletin adamları peygamber ilan edip 10 sene sonra devletin başına gelirse korkacaksın arkadaş.

Zaten lafim onlara. Cakma Putin göstersin simdi kabadayiligini. Secim zamaninda one münüts demeye benzemez bu is. Serefimiz, namusumuz sözkonusu. Böyle alttan almaya devam ettigimiz sürece herkes vurmaya baslayacak. Ne diyeyim ya. Yaziklar olsun hepsine ya. Onlar ogullarinin holdinglerini düsünsünler, " gemicik " alsinlar, helikopter alsinlar 16 yasindaki bebelerine.

Yetti artik. Alsinlar beni de iceriye. Ama bu ülke böyle hainleri ilk defa görüyor. Bu kadar hainlik tarihte hic yapilmadi.

Pisi pisine ölmektense bişey ugruna ölürüm demiştim hep askerlik icin Ve gecen gün 2 arkadasımı gönderdim askere herkesin agzından su cümle dökülüyordu savas olsa hepimiz gidelim ama şimdi neyle mücadele verdigimizi bile bilmiyoruz Peki ya şimdi? Neyle mücadele ettigimizi biliyoruz

İsrail'in İran'a saldırabilmesi için Güven Özveri Tecrübe'ye ihtiyacı var.

Kıçı kırık yahudi bizim gemimize saldırıyor, ve biz daha burda, forumda birlik olup doğru düzgün tepki veremiyoruz.

Herkes biryerlere sallıyor, herkes ayrım yapıyor.

Ne kadar bölündüğümüz burdan belli.

Bizim bu duruma gelmemize sebep olanlar utansın.

Kilit.

6 Askerimiz şehit verilmişken filistine ağlamak saçmalıktır bugün.Zorda kalan akp'nin yardımına antisemitizm yetişmiştir şehit haberleri arkalara atılmıştır.One minute rüzgarından sonra israille hırlaşmak akp'nin kara cahil oyları toplamasında etkil olacaktır.İskenderunda 6 şehit vardır Türkiye için bundan önemli birşey yoktur aptal olmayan insan bu gerçeği görür.

bu filistiniz meselesi degil

tum Muslumanlarin meselesi

İran müslüman diye İran savunulmaz ki. Al Filistin'e yardım etmeye kalktık onu bile elimize yüzümüze bulaştırdık. Kendi ülkemiz için 100000lerce şehit verdik bide şimdi sırf müslüman diye başka ülkelere şehit vermek çok saçma. Biz daha ufacık sorun(bana göre) pkkyı bitiremeyen bir ülkeyken bundan daha büyük sorunlara el atarsak ülke gider ki gitmeye de yakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt