İsrail, Türk gemisine saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı

İsrail TSK'nın yanında hiç bir şeydir..

2010 ve ileri yıllarda karasal kuvvetler sadece şehirlerde korurlar seni. Savaşlarda kara kuvvetleri %20 etki eder. Artık nükleer, havasal alanlar etkili. İsrail gibi teknoloji devi bir ülke bizi olmasada İran'ı fln 3-4 düğmeyle haritadan siler.

İSRAİL NÜKLEER DENİZALTILARINI İRANA YAKLAŞTIRMIŞ!

çok büyük şeyler olacak çok

hukumet neyi bekliyor, konusun artik ulan.

3. Dünya Savaşının kokusunu alıyorum.

Biz ve İran İsrail'e, İsrail İran'a ve bize, Amerika Bize ve İran'a, Rusya İSrail ve Amerikaya..... Çok karışacak ortalık.

dışişleri bakanı davutoğlu new york yolcusuymus

Eger amerikadan tarafsizlik sozu alirlarsa kesin gireriz savasa. bu bir isaret

Biz ve İran İsrail'e, İsrail İran'a ve bize, Amerika Bize ve İran'a, Rusya İSrail ve Amerikaya..... Çok karışacak ortalık.

Hacı bi karı vardı bilmem kac yılında dünya savası cıkıcak demiş bakarsın olur:o

Öyle birşey olmazda, olursa da 12 saatte yok olacak ilk ülke biziz.

Savaş çıksa süper olur.Bahane hazır.İranla beraber analarını belleriz.Sonra pkk deateği kesilmiş olur.

Herşeyden önemlisi 6 tane şehidimiz var

Iran´i kücümsemeyin. Yakin dövüs sporuyla ugrastigim icin insanlarini da iyi tanirim. Piskopat millettir. Onlar da bizim gibi Allah diye kavgaya girerler bayiltana veya bayilana kadar durmazlar. Ayrica askeri alanda Irak´la karsilastirilamaz bile. Türkiye´yle neredeyse ayni imkana sahipler. Iran kücümsenemeyecek bir güc. Bunu kabul etmek lazim.

TSK Kara kuvvetlerinde dünyanın en iyisi diyebiliriz. Ama artık savaşlar sırf kara gücüyle yapılmıyor maalesef.

İsrail'in de amacı bu..

Vaadedilen topraklar..

Tevrat'ta der ki; Vaad edilen toprakları aldığını takdirde bütün ırklar sizin köleniz olacaktır.Ey İsrailoğulları.

Yıllardır verdikleri savaş da bu sebepten ötürü zaten.

Vaad edilen topraklar neresi?Hemen açıklıyim..

Diyarbakırdan itibaren bütün güneydoğu anadolu bölgesi..

İsrail'li kadınlar kendileri için kutsal sayılan bu bölgede çocuklarını doğurup İsrail'e dönüyorlar.

Onlar için o kadar önemli bölge Diyarbakır bölgesi.

Pkk falan hep bunun için kullanılıyor.

Olayın aslı astarı budur işte..

Savaş kokusu ben de alıyorum..Bişeyler artık çözüme kavuşacaksa,savaştan yanayım.

Şu canavarlara artık birileri dur demeli..

Öyle birşey olmazda, olursa da 12 saatte yok olacak ilk ülke biziz.

Sen öyle san. Kim yok edebilmis bizi bugüne kadar? 12 saatte yok edilecek bir ülkemiyiz biz? ISte budur. Milletimizin özgüvenini yok etmeyi basarmislar. Helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt