İsrail, Türk gemisine saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı

Türkiye yani biz, tank ve füzeleri hangi ülkeden alıyoruz ona bir bakın sonra konuşun. Ayrıca şuan çoğunuzun kullandığı bilgisayar işlemcileri İNTEL firması tamamen İsrail üretimidir ki, o adamlar ilerde olabilecekleri hep düşünüp neler yapmıştır bu cihazlara az biraz düşünün derim. Savaşa giderken senin tankların seni vurursa görürüm sizde ki yüreği cesareti ben. Age Of Empires oynamıyoruz.

Sen çok fazla Red Alert oynamışsın belli.. Cocukca şeyler soyluyorsun kardes kusura bakma.. TSK'nın nelerı nereden aldıgını ve aldıgı zaman ne gibi prosesleri uyguladıgını biliyor musun? Hayır..

Ne güzel konuşuyorduk,sulandı gene.Sonra kilit geliyor konuya.

Beyler hala biriniz cübbelilere sallıyor biriniz cübbelilere sallayanlara sallıyor biriniz cıkıp kürtlere sallıyor ama hicbiriniz demiyorki biz osmanlı torunuyuz bizi etkisiz eleman haline getirmeye calısıyorlar sesimizi yükseltelim ne gerekirse yapalım. Bi arkadas bunu söylüyor öbürü ordan bizene filistinden zaten onlar bize yamuk yapmıslardı diyor o ordan cıkıyor israile bişey diyemeyiz silahlarımızı onlar yapıyor 2 dkda bizi yok ederler diyor biri diyorki pkknın kökünü kurutamayız onlar bizim dünya gercegimiz bölünmeyin görüşünüz ne olursa olsun burda söz konusu türkiyenin 0 deger görmesi ben bunu hazmedemiyorum.

Benim meselem bu sizinkiler ne orasını anlamıs degilim

:tiphat: Bunu söylüyoruz sabahtan beri ama millet anlamak istemiyor. Herkes bir şeyleri ispat etmenin peşinde.

Bülent Bey açıklama yapıyor..

arınç kadar yuvarlak konuşan insan görmedim...

bizim vatandaşlarımız ölmüş, hala gazze diyor...

Sercan kardeş,İsrail bunu düşünebiliyor da,Türkiye düşünemiyor mu?

Amerika ve İsrail'den silah aldığımız doğru.Bunlar resmi kayıtlar..

Bir de gayriresmiler var.Gürcülerden,Boşnaklardan,Rusya'dan el altından alınan silahlar araçlar ve başlıklar.Bunların hiçbiri ortada değil,ama savaş zamanı ortaya çıkacaktır.Emin ol..

Bunları nerden mi biliyorum.Bu konuyla ilgili ben çok şey biliyorum.

Age Of oynamıyoruz,ama karşımızdaki de bizi Irak zannetmesin :animation:

Yok Bersan arkadaşım sen bilgilisin sana demedim ben zaten de, tankı tüfeği geçtim bu adamlar iletişim araçlarımızı bir düğmeyle yok eder ki, başbakanlığın bilgisayar işlemcileri bile mecbur intel. Anlatmak istediğim yeri anla lütfen. MİT dediğimiz istihbaratımız bile mecbur İNTEL işlemci kullanırken yani.

Bizden bir cacık olmaz arkadaş,50-60 yıl sonra girerler güzelim Türkiye'me de oturur çekirdek çitleyerek izleriz...

Sercan kardeş,İsrail bunu düşünebiliyor da,Türkiye düşünemiyor mu?

Amerika ve İsrail'den silah aldığımız doğru.Bunlar resmi kayıtlar..

Bir de gayriresmiler var.Gürcülerden,Boşnaklardan,Rusya'dan el altından alınan silahlar araçlar ve başlıklar.Bunların hiçbiri ortada değil,ama savaş zamanı ortaya çıkacaktır.Emin ol..

Bunları nerden mi biliyorum.Bu konuyla ilgili ben çok şey biliyorum.

Age Of oynamıyoruz,ama karşımızdaki de bizi Irak zannetmesin :animation:

:f68.gif:

O kadar küçümsenecek bir ülke değiliz. Sadece sabır gerekiyor. Her şey zamanla olacak, sular ısınmaya başladı.

ya bide 6 şehit olmuş yazık ya

''bir gün tüm yahudileri öldürmediğim için bana küfür edeceksiniz'' adolf hitler

Şehitlerle ilgili 2 dk konuşmadı ne kadar umrunda olduğu belli

Evet.Korkaksınız.İnsanlar ölmesinmiş.O şerefsiz devletin desteğiyle hergün senin vatan evladın şehit oluyor.Burda gelipte boş boş konuşma.Greenpeace ciler gibi mayhoş mayhoş dolanmayın şurda.

Yollamazsın 5 Ay'da eğitilmiş er'i şehit olmaz kardeşim. Yetiştirirsin profesyonel askerini olmaz. Akıl kullanıcaksın,akıl.

Korkak olup olunmadığı cümleden anlaşılmaz. Ulken için sen napıyorsun diye sorarlar adama forum sayfalarında "haydi saldıralım huleen" demenin dışında?

Ayrıca PKK'nın yaptığı gerilla savaşı ile sizin saldıralım diyerekten yaratacağınız savaşların boyutu çok ama çok farklı.

Greenpeace'in amacı doğayı,yeşili korumak. Senin yaptığın mayhoş tanımı ise taksim'de gördüğün iki tane yeşil t-shirt'lüyü genele uyarlaman. Doğayı korumak için çabalayan insanlara böyle yorum yapan birinden "Insanlar olmesin" diyerekten sakinlik beklemek zaten saçma olurdu.Hatta ettim.

ARINÇ ŞAKA MISIN SEN?

GENÇ MİLLİ TAKIMINI İSRAİLDEN GERİ ÇAĞIRMIŞLAR BUNU DA BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATIYOR!!!

gülüyorum sinirlerim bozuldu...

atillalar yavuz selimler yıldırım bayezidler fatihler kanuniler mustafa kemaller olaydı şimdi dünyaynın haritasını şekillendirmiş olurduk

Sonuç olarak olası bir savaşta İsrail ile karşıkarşıya geleceğimiz kaçınılmaz bir gerçektir.

İsrail İran ile savaşa tutuşsa bile olayın içerisine biz de gireceğiz.Aylardır oluşan bu gerilimli tablo eninde sonunda patlayacak zaten.

Fakat ortada bir gerçek var.İsrail haritadan silinirse pkk en büyük destekçisini kaybedecek..ve ortada kalacaklar..

İsrail'in yok edilmesi bize müthiş bir kâr sağlayacak..

Bazı arkadaşlar savaş çıkmasın diyor.

Ama şu da var,yılanın başını küçükken ezeceksin.

Yıllardır İsrail,Amerika,Yunanistan,Ermenistan,hatta rusya Türkiye'nin güçlü bir devlet olmasından korktukları için pkkyı hep desteklediler.

Savunma sanayi için yıllık ayrılan ödeneğimiz 20 milyar dolarmış.Paraya bakarmısınız.

Amerika dönüyor sana kendini daha iyi savun diye silah satıyor.

bu kez pkkya dönüyor,sana da bu silah diyor.Hadi kapışın.

İsrail de aynısını yapıyor.

Özellikle Rusya da.Ak-47 pkknın en çok kullandığı silah.Nereden?Tabiki Rusya'dan.

Olay göğüs göğüse savaş değil.Kaynaklarını kesebilmek.

Bu ülkelere ciddi yaptırımlar uygulamadıkça daha çook şehit veririz..

3tane anlaşma iptal edilmiş büyükelçi çağrılmış u17 milli takım geri gelmiş felan filan ama bunlar yeterli mi hayır.

Yollamazsın 5 Ay'da eğitilmiş er'i şehit olmaz kardeşim. Yetiştirirsin profesyonel askerini olmaz. Akıl kullanıcaksın,akıl.

Korkak olup olunmadığı cümleden anlaşılmaz. Ulken için sen napıyorsun diye sorarlar adama forum sayfalarında "haydi saldıralım huleen" demenin dışında?

Ayrıca PKK'nın yaptığı gerilla savaşı ile sizin saldıralım diyerekten yaratacağınız savaşların boyutu çok ama çok farklı.

Greenpeace'in amacı doğayı,yeşili korumak. Senin yaptığın mayhoş tanımı ise taksim'de gördüğün iki tane yeşil t-shirt'lüyü genele uyarlaman. Doğayı korumak için çabalayan insanlara böyle yorum yapan birinden "Insanlar olmesin" diyerekten sakinlik beklemek zaten saçma olurdu.Hatta ettim.

Ülkem için çok şey yapıyorum ben merak etme.Savaşmayalım dediin o ülke,senin şehitlerinin nedenidir.Hemde başlıca nedenidir.Sorunu kökünden halletmezsen,açılım maçılım hikaye olur.Dağdan inen itlere çiçekte versen,pkkyı bitiremezsin ozaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt