İsrail, Türk gemisine saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı

Allah rahmet eylesin Mekanları cennet olsun Kahramanların

Sorumlusu kim?

İsrail--Amerika

Biz kimlerle iş yapıyoruz Yine onlarla diplomasiye gel:o

Türkiye'ye türlü oyunlar yapan İsrail ve Amerikanın,

Resmen onlar tarafından kullanılan terör örgütünün,

Allah Bin Belasını Versin!!

Ya Murat bırak şu futbolu siyasete karıştırmaya. Gözünü seveyim.

Bazı arkadaslar anlamıyorlar o yuzden futboldan örnek veriyorum.

Hala birileri cübbeliye birileri cübbelilere sallayanlara birileri Diplomatik konusmaya devam ediyor. Herkes kendi kavgasında Ülkemizin gözler önünde kücük düşülrüldügünü gören Samar oglanına döndügünü görüpte söyleyen yok

Taksimde toplanan şakşakçılara bak hele.Hepsinde filistin bayrağı.Lan gerizekalılar.Daha dün 7 şehit verdik.Beyinsizler.

Adamların umrunda değil ki,niye umursasınlar,adamlar Türk değiller zaten.Türkiyede yaşayan koyu milliyetçi ermeni biri nasıl şehit haberlerine üzülmeyip,1 ermeni öldürülünce ayağa kalkıyorlarsa,bunlarda öyle zaten.

Taksimde toplanan şakşakçılara bak hele.Hepsinde filistin bayrağı.Lan gerizekalılar.Daha dün 7 şehit verdik.Beyinsizler.

Geçen yaz İstanbul'dayken bu şakşakçılara denk geldim taksimde Hepimiz Hümeyniyiz diye slogan atıyorlardı. Hepiniz O..... Çocuğusunuz dedim içimden. Bunlara hadi kalk İsraile savaş açtık sende gel savaşmaya dediğinde g.. korkusundan kaçıcak yer ararlar.

Madem ülke iç siyasetine girlmeyecek bu forumda "şehit haberleri" vs. buna benzer konular da açılmasın.Takalım at gözlüklerimizi "şu bize gelecekmiş,yok o gemesi,Fener şunu alıyormuş" diye tartışalım.

Bu konuları "a çok üzüldüm gemiş olsun,Allah rahmet eylesin" mesajları için mi açıyorsunuz.Onun için se hiç açmayın daha iyi.

Tartışma alanı bu forumdan mı ibaret? Siyasi konuları başka yerde tartış, kim ne diyecek?

Olayı kutuplaştırmaya gerek yok, İsrail'e tepkimizi belirtelim, olayı ortaya koyalım bu forumun misyonu için kafidir.

Madem ülke iç siyasetine girlmeyecek bu forumda "şehit haberleri" vs. buna benzer konular da açılmasın.Takalım at gözlüklerimizi "şu bize gelecekmiş,yok o gemesi,Fener şunu alıyormuş" diye tartışalım.

Bu konuları "a çok üzüldüm gemiş olsun,Allah rahmet eylesin" mesajları için mi açıyorsunuz.Onun için se hiç açmayın daha iyi.

Ben sadece "edit" diyorum renktaş.

U18 milli takımımızı karşılaşmadan çektik güzel bir uygulama şimdi sıra geldi Bizim Büyük Elçilik ordan ayrılmalı onlarınkide Ülkemizden çekip gitmeli elimizi masaya vurmamız lazım artık. Başkalarına buyruk olmaktan çıkmalıyız. israil denen ülkeyle tüm ilişiğimiz kesilmeli artık. Hataydaki Hain saldırıdada israilin parmağı olduğunu sanıyorum. pkk denen sürüngenlere emir bunlardan gelmiş olabilir.

Bunu yapabilmek için g.. lazım.Ama nerde,Kuzey Irak'a girmemek için para alanlardan ne bekliyoruz ki.

İsrail ne toprağını koruyor? Oraya yardım gemisi gidiyor. Savaşa gitmiyor millet. Bu katliamı savunmanın hiç bir haklı yanı yok. Orda Türk insanı ölmüş hala İsrail toprağını koruyor diyorsun. Anlamak güç gerçekten.

Konu hakkında zerre kadar bilgin yok,gelip burda adamın asabını bozma.Adam utanmasa keşke o kadar helikopterle gidip halatla inmeselermiş,yormasalarmış kendilerini denizaltıyla bombasalarmış gitsin diyecek.Önceden uyarmış diyor birde.

Benim yorumum cok acik,siz ne anlarsaniz anlayin.

Geçen yaz İstanbul'dayken bu şakşakçılara denk geldim taksimde Hepimiz Hümeyniyiz diye slogan atıyorlardı. Hepiniz O..... Çocuğusunuz dedim içimden. Bunlara hadi kalk İsraile savaş açtık sende gel savaşmaya dediğinde g.. korkusundan kaçıcak yer ararlar.

Hüseyin Üzmez denen sapığın müritlerinden ne beklersin.Bunların ne ülkesi umrunda,ne dini.Bunlar din ile insanları yiyen cinsler

Tartışma alanı bu forumdan mı ibaret? Siyasi konuları başka yerde tartış, kim ne diyecek?

Olayı kutuplaştırmaya gerek yok, İsrail'e tepkimizi belirtelim, olayı ortaya koyalım bu forumun misyonu için kafidir.

Bende onu söylüyorum işte,ya hiç açılmasın konular kilitli şekilde forum olarak üzüntü dileklerimiz belirtilsin.Ya da herkes "küfür ve hakaret" içermeden istediğini söylesin.

Aklinin almadigi seyler soyluyorum sanirim;dogrulari soylemek provakatorlukse,evet oyleyim.Yorumumda yanlis varsa onu soyle,milleti tahrik etme.

Israille pkknin benzer hic bir yani yok.Israil topraklarini koruyor,o kadar.Keske bizde israil kadar guvenligimize onem versek.

Bebek katilligine gelince;bunu kim yaparsa yapsin elbette karsisinda olmaliyiz;ben israilci falanda degilim,yorumumun basinda demistim zaten israil de umurumda degil diyerekten.Sonucta kimse israile bebek katili diyerek dusman degil bu ulkede;israile dusmanligin tek nedeni var,o da israilin yahudi,filistinin musluman olmasi.Mesela filistin israilinin yaptigi gibi coluk cocuk katletse bu kadar tepki gormez ulkemizde,hatta cogu insanimiz sevinir,neden,cunku israil yahudi.Yani bizim insanimizin filistin yanlisi olmasinin tek nedeni din;coluk cocuk olmus kimsenin umurunda degil.

Ayrica bu gibi konularda fenerli,cimbomlu falan filan bir hictir,fenerbahceliyim ama hayatimin her alaninda degil fenerbahce.

Lan çocuk orda ölenler TÜRK yeter deli etme adamı

Arkadas Cok medeni empati yapmayıda cok seviyor hayatının her alanında yapıyormu acaba?

Adamlar gemiyi basıyor insan öldürüyor yardıma el koyuyor bayragımızı yakıyor cıkıyor basına biz dedik arkadas gelmeseydiniz diye sokak kabadayısı gibi acıklama yapıyor bizde adamlar haklı diyelim ölemi?

Bunu yapabilmek için g.. lazım.Ama nerde,Kuzey Irak'a girmemek için para alanlardan ne bekliyoruz ki.

Haklısın kardeş Bu Milli takımımızı çekerek Davosta rest çekerek olmaz bu yapılan sadece Türk halkının gözünü boyamakan başka birşey değildir. Aaa bak tepkimizi koyduk ne güzel derler biter. Asıl tepki İsrail ilişkilerini komple bitrmektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt