issa kaboré

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
issa kaboré (12 mayıs 2001), sag bek pozisyonunda görev yapan burkina fasolu futbolcudur. premier lig kulübü manchester city'den kiralık olarak benfica'da forma giymektedir.

Bizim takımın ön tarafı zaten full olarak hücumda.Beklerin 2'si de defansif anlamda iyi olsun kanatları özgür 1 şekilde ileriye hücuma çıkarsın bence..

Başka sitelerde karşılaştırabilecek olan var mı? Whoscored vs

Boey 22-23 vs Kabore 23-24

bugun mika basligina yazmistim lafi gectiginden -

ben kendisini 2021 afrika kupasinda izlemis ve *turnuva *ozelinde begenmistim nacizane .
o gunden bugune cikarimim ; kulup degilde milli takim maclarinda alameti farikasi ortaya cikan bir yetenek oldugu .
<- ki , -> dedigim kupa da ; turnuvanin en iyi genc oyuncusu secilmisti .

burkina faso nun turnuva da ataklari cogunlukla kendisinin oldugu ve kendi uzerinden agirlikliiydi .nitekim basarili da oldular turnuvayi ilk 4 de bitirmislerdii surpriz sekilde. hafizam yanitlmiyorsa,kabore 3 asistle turnuvayi kapamisti .

nazarimda, bolgesi ozelinde kendisiyle beraber turnuva da one cikan isimler ; hakimi , senegalli bouna sarr en cok dikkatimi cekenlerdi . zaten hakimi ismini tartismaya gerek yok, mevkisi ozeliinde dunya futbolunda en iyilerden .
sarr da ,turnuva da neredeyse tum maclarda oynadi finalde de penaltilarla misiri gecip kupaya uzandilar.

kabore ozelinde , turnuvadaki cikisi benim adima da surpriz olmustu .
sonrasini kulup baz'inda getirememesi kariyeri adina handikap gorunumunde .

.boey familyasindan .

saygi ve selamlar .

Köhn-Kabore bek ikilisi hea. Bremen için fena değil.

Geri
Üst Alt