İSSK 2.Maç | Atletico Madrid 1-0 Real Madrid | MS | Şampiyon Atletico Madrid!

Her büyük maçta olduğu gibi Cıro7 yine ortalarda yoktu. Real Di Maria'sız çok zorlanır bu sene.

jzDPjW.png

Burada odak maçı izlerken de olduğu gibi simeone değil :topsy_turvy:

Atletico, realden iki gömlek iyi takım.

Maçın tekrarını veriyorlar. İyi oldu, kaçırmıştım ilk yarıyı.

Barcelona'yi da yenerler bu takim yapisiyla adamlar inanilmaz parselliyorlar sahayi.

$

Sl finalindende yoktu. Ben çok takip etmiyorum da önemli oyuncusu takımın fln diye bizi yemiyorlsr ınş. Hep ya sakat ya cezali deniyor ne zaman sorsam.

-Tapatalk-

CL finaline maç öncesi antrenmanda denemiş ama sıkıntı verince finalde oynamadı.

Arda son zamanlarda survivor'da acun'la maç yapıyor zaten. Real falan sarmıyor herhalde.

bendeonu yazacaktım adamlar arda ile başlayıp nhep nokta atışı transferler yaptılar falcaoyu sattılar costayı yanında pişirdiler costayı filipe luisi satttılar forumca daha önce istediğimiz mandzukic ve squeira yı aldılar curtois gitti oblakı aldılar bunların hep sinin performansı birbirine yakın oyuncular artı grizman çok iyi bir oyuncu.oynadıkları oyunu bizimde oynadığımızı misal sayarsak ligde ve avrupada çok işimize yarardı.bunların hepsini yapabilmek için iyi bir yönetim ve dirayetli bir hoca lazım manciniye göre prandelliden ümitliyim.başkan Türkiye şartlarından dolayı elinin kolunun bağlı olduğunu düşünüyor ama yapması gerekenleri zamanında yapmıyor çok geç kaldı hadi hayırlısı

Adamlar ilk once dogru transfer yapıyorlar biz onu beceremiyoruz. Ayrıca gereksiz yere kesinlikle para harcamıyorlar. Son 3 yılda yaptıgı transferlere bakalım bir tane verim almadıkları adam yok. Biz 10 transferden birinde basarılı olurken adamlar 10 da 10 yapıyor. Terredutu varsa almıyor altyapıdan adam oynatıyor mesela koke. Kesinlikle ust duzey yetenekleri yok adamı oynata oynata parlattılar.

Tekrarı izledim şimdi. Real iki stoper arasında olanlar hariç bir tane rahat pas atamamış. Gerçekten inanılmaz bir enerjiyle oynuyor Atletico.

Atletico sistem takımı olma yolunda çok büyük aşama kaydetti. Bunda Simeone'nin payı büyük.

Simeone ne buyuk bir adamsin sen. Adam resmen teknik direktorlugun kitabini yaziyor.

Geri
Üst Alt