İSSK 2.Maç | Atletico Madrid 1-0 Real Madrid | MS | Şampiyon Atletico Madrid!

Simeone sözün bittiği yer bu sezon sonunda kaparlar bu yaz nasıl kapmadılar merak ediyorum doğrusu

Adamlar ilk once dogru transfer yapıyorlar biz onu beceremiyoruz. Ayrıca gereksiz yere kesinlikle para harcamıyorlar. Son 3 yılda yaptıgı transferlere bakalım bir tane verim almadıkları adam yok. Biz 10 transferden birinde basarılı olurken adamlar 10 da 10 yapıyor. Terredutu varsa almıyor altyapıdan adam oynatıyor mesela koke. Kesinlikle ust duzey yetenekleri yok adamı oynata oynata parlattılar.

Aynen transfer olayında yıllardır çok başarılılar bir şekilde çok iyi kadro kurabiliyorlar. Ayrıca santrafor bölgesinde sürekli değişim olmasına rağmen hep başarılılar. Torres-Agüero-Forlan-Falcao-Diego Costa-Mandzukic. Son yıllardaki başarıdaki en kilit noktada tamamen yönetim ve Simeone'nin her koşulda başarılı olması.

Mesela Atletico'da transferleri yönetim yapıyor ama Simeone'nin sistemine uygun transferleri yapıyor. Simeone'de gelen her oyuncudan maksimum verim almayı başarıyor. Fatih Hoca ile ikinci seneye bakalım , gelen şampiyonluktan sonra transferleri kendi yapmasına rağmen sistemine uygun isimleri almadı ve çalışan sistemi kendi eliyle bozdu ve Sneijder ile Drogba'nın gelişiyle de artık Fatih Terim'in sistemi değil sadece başarı getirebilecek motivasyonu kaldı onu da yapamadığı her maç kötü futbol izledik.

real sallamamis kupayi

enteresan bir sekilde bayern münih, real gibi takimlar bu kupayi sallamiyorlar

real sallamamis kupayi

enteresan bir sekilde bayern münih, real gibi takimlar bu kupayi sallamiyorlar

İngiltere, Almanya, Hollanda gibi ülkelerde sallamıyorlar süper kupayı. Neredeyse hersene Atleti-Real, Real-Barca, Barca-Atleti oynandığı için ciddiye alıyorlar. Çıkardıkları kadrodan, oynadıkları sert futboldan maçları çok ciddiye alıyorlar.

Bu arada Şampiyonlar Ligi finali bugünlerde oynansaydı Atletico kazanmak için daha fazla şansı olurdu. Geçen sezon sona doğru kısıtlı kadro ile çok yoruldular. Sahada yürüyecek halleri yoktu.

Real Madrid'in gaza gelip 3 gol atti diye James Rodriguez'e okadar para vermesini anlayamiyorum. Di Maria gibi dünya klasinda bir adami harcadilar.

10583782_850495734963354_1846426334261840906_n.jpg

Kral adamsın, Benzema adına üzüldüm ama onun çok başarısı var. Keşke Falcao'da Atletlerde olsaydı.

Keşke bizim kupalarda da takım logosu olsa.Fener'den aldığımız belli olurdu ilk bakışta.:DD

Atletico'nun mutlaka Gabi'nin yanina bir partner bulmasi gerekiyor. Tiago ve Mario Suarez asla Atletico seviyesinde degil.

Koke, Garcia, Arda ve Griezmann dörtlüsüne ilave olarak bir alternatif daha bulmasi lazim.

Atletico'nun bu iki transferi yapacak parasi yok gibi.

dad vermedü. şöyle patala kütele bi maç olur sanıyodum 2. yarıda tıs oldu.

angelotti aklını başına topla!!! takım kurmayı senden öğrenecek değiliz!!!

Real Madrid'in gaza gelip 3 gol atti diye James Rodriguez'e okadar para vermesini anlayamiyorum. Di Maria gibi dünya klasinda bir adami harcadilar.

Oyuncu farkından öte muhteşem bir taktiği bozdular...

Di Maria ile asimetrik bir 4-4-2 oynuyorlardı,sık sık 4-3-3 e dönüyorlardı...

Şimdi James yüzünden mecburen 4-2-3-1 oynuyorlar,hele hele merkez orta sahalar Modric-Kroos olunca yumuşak kalıyorlar.

Dün ilk yarı 4-3-3 oynadı Madrid Xabi-Modric-Kroos ile,Atletico'yu 20-25 dakika kadar kalesine hapsettiler ama gol atamadılar pozisyon bulmalarına rağmen..

2.yarı ise Kroos çıktı,Ronaldo girdi ama Real ilk yarıdaki gibi baskıyı hiç yapamadı bir daha.Neredeyse son dakikada Ramos'un pozisyonu dışında bir şey yapamadılar...

Geçen sene Mesut'u 4-3-3 oynayabilmek için gönderen Ancelotti ne diye bu James'i alır anlamıyorum.

Khedira ve Di Maria gidecek gibi,büyük yanlış yapıyorlar...

Atletico kadroyu genişletmiş geçen seneye göre.Geçen sene Filipe Luis'in alternatifi İnsua iyi değildi.Bu sene Siquera-Ansaldi var.Yine aynı şekilde Juanfran'ın alternatifi de iyi değildi.Onun alternatifi olarak Jesus Gamez'i aldılar Malaga'dan.Courtois'nın alternatifi de yoktu.Bu sene Moya-Oblak var.Bir de geçen sene Rayo'da full oynayan Saul'u almışlar orta sahaya alternatif olması için.Villa'nın yerini Griezmann'la,Costa'nın yerini Mandzukic'le doldurmuşlardı zaten.Yine şampiyonluğa oynarlar.

di maria olmadan bir cacik olmaz realden

james net yanlis transfer oldu

Geri
Üst Alt