İstanbul Üni. İngilizce İşletme Bölümü

Cevap: İstanbul Üni. İngilizce İşletme Bölümü

Nanoteknoloji, biyomühendislik ve mekatronik. Yazın bir kenara :D

Ha bir de biyosensörler falan...

Organik terminatör yapılır :D

İyi para kazanabileceğim tmden girilen istanbulda olan ilk 5000e kadar çıkan üstü olmuyor maalesef bir bölüm önerebilir misiniz o zaman ??

Bence gidin viyana devlet üniversitesine verin senelik 3-5 bin euro mimarlık okuyun. Sonra gelin burda viyanada mimarlık okudum diyin. Bakın nasıl kapıyolar :D

bende paso işletme iktisat yazıcam yaşar üni. kesin iş garantisi veriyor %50 tutarsa mükemmel olacak.İşletmede bir sürü meslek alanı varmış neden tavsiye etmiyorsunuz ??

Viyana dediğiniz yer İstanbulun ilçesi midir hocam :) Ben istanbul düşünüyorum da :D

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi var mı İtü'de ?

İstanbul Üniversitesi'nde 2 tane İşletme var.

Biri Beyazıt'ta.Diğeri Avcılar'da.

Beyazıt güzel yer,Avcılar'a yolun bile düşmesin.

Ben de Avcılar'da okudum :D

O kadar da kötü değil be :)

Güzelleşti orası da, eskiden baya kötüydü ama :D

Viyana dediğiniz yer İstanbulun ilçesi midir hocam :) Ben istanbul düşünüyorum da :D

İyi araştırırsan burda herhangi bir yeri kazanmış olman viyana üniv. ne kayıt yaptırman için yeterli ;) aklınızda olsun... lazım olursa değerlendirin...

İşte İstanbul dışına çıkmayı düşünmüyorum Yurtdışına hiç çıkmam ben ama faydalı olabileceği kimseler vardır elbet bilginizin teşekkürler :)

İşte İstanbul dışına çıkmayı düşünmüyorum Yurtdışına hiç çıkmam ben ama faydalı olabileceği kimseler vardır elbet bilginizin teşekkürler :)

ön yargılı olma.. yurt dışına çıkabiliyosan çık. gerçek dünya orda...

İTÜ'de de var. KTÜ'de de var. DEÜ'de de var o dediğin bölüm. Deniz Harp Okulun'da da var.

KTÜ İTÜ Deniz personeli yetiştiriyor Kaptan gibi İÜ Kara personeli yetiştiriyor broker, armatör vb

KTÜ İTÜ Deniz personeli yetiştiriyor Kaptan gibi İÜ Kara personeli yetiştiriyor broker, armatör vb

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi bu bölümü diyorsan DEÜ'de de var. Kardeşim ben de Denizcilik Bölümü'nde okuyorum ;)

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi bu bölümü diyorsan DEÜ'de de var. Kardeşim ben de Denizcilik Bölümü'nde okuyorum ;)

Hayır Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği İÜ'deki diğerlerinin hepsinden çok farklı ev arkadaşım bu bölümde ondan bende bu kadar eminim :o KTÜ,İTÜ,DEÜ üniformalı deniz personeli yetiştiriyor onun dediğine göre bunlarınki dediğim gibi kara personeli işletmeci yetiştiriyor

Hayır Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği İÜ'deki diğerlerinin hepsinden çok farklı ev arkadaşım bu bölümde ondan bende bu kadar eminim :o KTÜ,İTÜ,DEÜ üniformalı deniz personeli yetiştiriyor onun dediğine göre bunlarınki dediğim gibi kara personeli işletmeci yetiştiriyor

Hmm anladım. Yani bilmeyen bir adam ben uzak yol kaptan olacağım diye yazsa bu bölümü yanar :asd:

Ben de senin dediğin gibi şeyler duymuştum.

Bu arada Abdullah abi de senin bölümden mezun sitenin admini ;)

Geri
Üst Alt