Japonya'da yasasa, baskandan Seppuku beklenirdi bu isin sonunda.

Kabul edelim ki başkanımız yanlış yapmıştır. Terim gibi baskan da şuurunu kaybetmiş gibi gorunuyor.

Bu yaziynan yonetimin iptal beyanati ortusuyor aslinda. Ztn yonetim valilik izin vermedi demedi ki basvuru sureci sakat olacak, katilim az olacak ve 17sinden sonra hafta sonu kisitlamasi olup olmayacagi belli degil diyor. Normalde mantikli gerekceler ama klubun hayri adina bir an once yapilmali secim o yuzden iptal etmek sacma

Başkana bak Ali Cengiz oyunları yapıyor.

Fatih Altayliyi ihrac etmislerdi di mi 🤣

Bu yazıda izin verdik yapabilirsiniz diye bir şey okuyamadım.
17 Mayıs'a kadar zaten yapamazsın, sonrası için de bilim kurulu tavsiyeleri ve alınan kararlara uyun demiş.

İptal kararı erken gelmiş olabilir, lakin Galatasaray gibi bir camiaya da önceden bu alınmamış kararların ipucu gelir.
300 kişi ile de seçimli genel kurul olmaz, bu sayının pek fazla çıkacağını da sanmıyorum.

Korkarım ki bu seçim yine bir sezonu hiç edecek.

Gscimbom mobil

Seçim o salonda olmak zorunda mı?
Bizim öyle saçma sapan kurallarımız var da
Eski yerimizde olsak stadda yapardık da buna kıçlarını kaldırıp gelmezler

Benim aklima gelen tek mantikli aciklama son anda aday olmaya karar veren ve bu yonetimin destekledigi birinin adaylik surecini uzatmak istemesi fln

Başkan Adnan Polattan alıyor galiba bu akılları.

Ali Cengiz oyunlarını en iyi bilen kişi Adnan Polattır.

ya internetten bir sistem kurulsun yada mektup ve kargo ile oy yollasınlar seçim yapılsın. Bir araya gelmelerine gerek yok ki...

Galatasaraydan büyük yok ulan anlayın bunu sizler gidicisiniz bizler kalıcıyız defolun gidin kim olursa olsun adı ne olursa olsun yeter bıktık siyasetinizden de spor anlayışınızdan da defolun gidin.

Geri
Üst Alt