İstanbul'da Deprem

Ben kendi yapmadığım, kendim denetlemediğim binaya güvenemiyorum. Ama bu korkuyla da hayat geçmez. Allah hayırlısını versin deyip devam edelim en iyisi

Vay arkadaş orta siddette bir deprem oldu ülkenin yarısinda iletişim çöktü demekki daha büyük bir deprem olsa tezegi komple avucladik
Altyapıda zayıf olmadığımız ne var acaba memlekette

Bu olaydan sonra sosyal medyadan yalan pompalayip milleti birbirine dusurenlere sadece cibiliyetinden suphe ettigim serefsizler toplulugu demek istiyorum. Kusura bakmayin ama doluyum suan.

Soyle bir haberlere bakayim dedim de bakmaz olaydim. Sinirlerim zipladi. Resmen hicbir seyi ciddiye almayan ve ciddi bir dezenformasyona yol acan troll ordusuyla birlikte yasiyoruz.

Bu ne ölüm korkusudur

Yeğenimi okuldan almaya gittim velilerin bazıları gelmemiş gittim sınıftaki çantaları aldım çıkardım dışarı

+Sınıfında Ukraynalı bir çocuk var ne ingilizce biliyor ne türkçe işin ilginç yanı okula kabul edilmiş

Google çeviriden çocuğa annen ve babandan hangisi evde diye sordum babası evdeymiş.Babasının no su yokmuş çocuğa sorduk telefona yazdı babası yabancı ama az çok biliyor Türkçe,geldi aldı sonra

Sınıf öğretmeni de sınıfa gel ben bunları anlatayım sen de ona anlat diye dalga geçiyor

İyi sevap point kastım karlı bir gün oldu

Çok geçmiş olsun ben iş gereği eskişehirdeyim başım dönüyor sandım ama sanırım buradada hissedildi.

Yeğenimi okuldan almaya gittim velilerin bazıları gelmemiş gittim sınıftaki çantaları aldım çıkardım dışarı

+Sınıfında Ukraynalı bir çocuk var ne ingilizce biliyor ne türkçe işin ilginç yanı okula kabul edilmiş

Google çeviriden çocuğa annen ve babandan hangisi evde diye sordum babası evdeymiş.Babasının no su yokmuş çocuğa sorduk telefona yazdı babası yabancı ama az çok biliyor Türkçe,geldi aldı sonra

Sınıf öğretmeni de sınıfa gel ben bunları anlatayım sen de ona anlat diye dalga geçiyor

İyi sevap point kastım karlı bir gün oldu
Tebrıkler dostum gunun gscimbom uyesi secildin bugun hic bi cezai yaptırım uygulanmayacaktır sana

Geri
Üst Alt