Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Eylül ayında ise toplamda 624 tane deprem olmuş Marmara denizinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denizli de olmus birtane bizimkinler Usakda hissetmisÇok geçmiş olsun ben iş gereği eskişehirdeyim başım dönüyor sandım ama sanırım buradada hissedildi.
Telekom Telsim turkcell şu an 3ude rezillikleri için özür mesajları yayınlıyor altyapısı müthiş denen Turkcell'de nasıl rezil ortaya çıktıTürk Telekom rezilleşti baya ne arama yapılıyor ne telefona sms filan geliyor.
hey amigoTürk Telekom rezilleşti baya ne arama yapılıyor ne telefona sms filan geliyor.
coming soonhey amigo
come to vodafone
bjk benfica maçına bilet vermişlerdi bana xdcoming soon![]()
He bide şu var insanlar evlerinin sağlamlığına baktırmaya kalksa dünya para ödemek zorunda kalacaklar. Sana alt tarafı sağlam ya da çürük diye bir rapor verecek bi dünya para istiyolar.
Devlet istanbul'un tamamına el atmazsa bu işler olmaz. Çürük olduğu evinden nasıl çıksın insanlar imkan yaratıyormusun sen. Insanların göçük altında ölmesini bekliyorsunuz çok net.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yeni stadlar toplanma alaniymis dogru mu buSırf para uğruna izinleri veren 3 kat yerine 5kat yaptıranlar inceleme yapacak önlem alacak ha, her şeyi geçtim toplanma alanı yok yahu binadan çıkıyon her taraf bina 1 tane boş alan yok.
yeni stadlar toplanma alaniymis dogru mu bu
kesinlikle ben bunu soyleyince dalga geciyorlarda iste kesinlikle yani adam gibi hukumet olsa artik istanbula dur deme vakti demislerdi coktan. ya atiyorum ekonomik olarak sirketlerin isyerlerini istanbul disi yapmasi icin ekonomik destek felan verseler keske. hic boyle seyler dusunulmuyormu degerlendirilmiyor mu bilmiyorum kiBilmiyorum da 20 milyon kişiye toplanma alanı yapmak da zor iş istanbuldan dışarıya göç lazım İstanbul kaldıramıyor artık bu kadarını çok fazla yüklenme oldu.
Bilmiyorum da 20 milyon kişiye toplanma alanı yapmak da zor iş istanbuldan dışarıya göç lazım İstanbul kaldıramıyor artık bu kadarını çok fazla yüklenme oldu.
İstanbul bırak 20 milyona 2 3 milyonu bile geçmemeliydi.Turkiyenin yapısı oyle saçma gibi.Yuz olcumu gayet kucuk olan bir sehirde ulkenin 4'te biri yaşıyor.
yooo gerek yokki.istanbula vize ile girilecek deseler ne dersiniz
O kadar yatırım yapıldı o kadar para harcandı 1 ciddi depremde her şey yalan olucak sadece istanbul değil türkiye komple yalan olucak böyle saçma sapan bir iş nasıl yapılır inanılır gibi değil.