İstanbul'da Deprem

Öğlen bir hesap vardı ya 6 büyüklüğünde deprem bekliyordu

Bilmiş yine

Az önce tv deydi Kızılderili abi. Hala anlatamıyordu derdini.

Yalnız Celal Şengör le paralel bir düşüncemiz oldu ilk defa.büyük bir yıkım olursa ülke de her şeyi baştan kuracak entelektüel birikime sahip olmadığımızı düşünüyorum, kendisi de, en azından tarihi eserler için böyle birikim olmadığını söyledi. Dünyadan yardım almalıyız dedi.
nasil yok yav

siddet azalıyor gıt gıde 1.5 a düstü

coğrafyamız bu ama dünyada buna en hazırlıksız topluluk olabiliriz

Earthquake-zones-N-o-te-s-D-a-rke-r-c-o-lo-u-r-in-d-ic-a-te-s-h-ig-h-e-r-e-a-rth-q-u-a.png

Gidim yatalım mı risk varmı.

Bir koko yiyelim

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Eskiden yükseğe bir ip gererlermiş, cambaz ipin üstünde yürürmüş. Yankesiciler de insanlar yukarı baksın diye cambaza bak cambaza bak diye elleriyle yukarı gösterir, milletin cebinde cüzdanında ne varsa alırmış. Şu saatte deprem olacak, evlerinizde durmayın diye insanları manipüle edenlerin amacı muhtemelen bu insanların evlerini soymak.

Eskiden yükseğe bir ip gererlermiş, cambaz ipin üstünde yürürmüş. Yankesiciler de insanlar yukarı baksın diye cambaza bak cambaza bak diye elleriyle yukarı gösterir, milletin cebinde cüzdanında ne varsa alırmış. Şu saatte deprem olacak, evlerinizde durmayın diye insanları manipüle edenlerin amacı muhtemelen bu insanların evlerini soymak.

TVim ucmus ustat

Geri
Üst Alt