İstanbul'da Deprem

Demir yaşın kemale mi eriyor nedir??? Üslup, dil bilgisi, yazım, imla, itidalli tavırlar filan??? Ne oluyor oğlum kendine gel görmeyeli değişmişsin de bu kadarı korkutucu :( Bipolar falan mı oldun, şöyle bir şey çıkmayasın sonra;

Demek kendini dediklerimi anlayabilecek kadar gelistirdin

Tebrik ederim :hat:

Ülkenin özeti ;

EFf4CGvXUAE3oH_.jpg

EFf4CGuWwAIK1Ii.jpg:large

EFf4CGxWoAIzjjn.jpg:large

EFf4CGvWwAAGNoD.jpg:large

Ülkenin özeti ;

EFf4CGvXUAE3oH_.jpg

EFf4CGuWwAIK1Ii.jpg:large

EFf4CGxWoAIzjjn.jpg:large

EFf4CGvWwAAGNoD.jpg:large

Tam anlamıyla dediğin gibi renktaş özet bu adam. Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi demek deyiminin karşılığı...

Ayrıca İmam Hatip Lisesi yaptırmak için banyo lifinde dahi para saklayan dönemin Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın da avukatıdır bu beyefendi. Daha kötüsü ve midemi bulandıran şey ise bu adamın avukatlık vekaleti olan 1 milyona yakın parayı Halkbank yani vergilerimiz ödemişti.

Normal bir ülkede taşlanacak adamlar bizim ülkede baştacı.

GSMobile (TT) 2 ay 5'er GB net hediye etmiş, ARO.

Psikolojimiz bozuldu. Deprem kelimesi duyunca vücudum gıcıklanıyor artık

3.8 vurmuş ama sadece avcılar tayfası hissetmiş herhalde. benim merak ettiğim yerin altında atıyorum 10 km dipte kırılma yaşanıyorsa bu kırılmanın şiddeti yüzeye kaç saniyede hissettiriyor acaba

kırılmanın yüzeye yakın olması daha faydalı olur gibi. daha doğrusu kötünün iyisi senaryo bu olur. 20 km derinde kırılacağına 5 kmde kırılması genel nüfusu göz önüne alınca daha faydalı gibi

neresi iç rahatlatıcı rdaş. daha kötü derinde olması
İron yapmistim tabiki

#freeMurhan #freeSinanimBilgin

Geri
Üst Alt