İstanbul'da Taksiciler, Müşteri Gibi Çağırdıkları Uber Şoförüne Dayak Attı

Uzun saçlı değil yav, klasik bir tip, muhtemelen göbeği bir miktar eritmiştir.

Adamın kongre üyesi akrabası var zaten, bunun üzerine gidersen kim olduğunu kolaylıkla çözebilirsin abi.
En kısa zamanda Tevfik edeceğiz kendisini..

C0uG9ozXUAA__49.jpg:large

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Beratta fotografi var yav.
Kombineyi devret fotografi gör.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çember daralıyor Hayri.

Haha sasirmadim. Danimarkadaki taksiciler lobbileriyle überi yasaklamisdi bide. Mafia gibi bunlar ya.
Madem oyle, musteriler überi seciyor ya kendi verdigin hizmeti daha uygun yapacaksin ya da baska is bulacaksin kendine, bu kadar basit. Bu taksiciler neymis ya.

ne desem boş adamlar yaptıkları eylemle ne kadar haksız olduklarını ispatlıyor yok böyle ülke :D

uber 2 kat pahalı olsun gene uber. inşallah ankara'ya da gelir tez zamanda.

taksicileri taksicilerden başka seven yok yalnız

Insanoglu'nun Suruculer cesidinin son halkasi.

SOFOR > TAKSICI > UBERCI

100 yil icinde degisen sofor kelimesinin evrimi. Kelime digisti ama eylem yine ayni eylem. Bir insani alip bir yere tasimak veya ulastirmak. adini ne korsan koy.
Dusundugumuzde Sofor, Taksici, Ubercileri sanki farkli insanlar olarak algiliyoruz. Halbuki hepsi ayni. Farkliliklari jenerasyonda.
Taksiciler 40 yas uzeri tayfa, uberciler muhtemelen ogrenci ve teknolojiden fazla geri kalmayan orta yas insanlar.

Yerini 10 sene sonra tamamen artificial beyin'e birakacak yeni genc jenerasyon suruculer.

İşte aradığım kafa bu. Cehaletin vücut bulmuş hali. Ortadoğu bataklığının resmi. Yeniliğe , rekabete ve değişime açık olamayan zincirli beyinler.
Kalifornia dan bir şirket senin ekmek teknen ile oynasında görelim seni. O vakit de diyecen mı... Ekmek paramız dan olduk ama en azından 'yeniliğe , rekabete ve değişime açığım'.

Son düzenleme:
Kalifornia dan bir şirket senin ekmek teknen ile oynasında görelim seni. O vakit de diyecen mı... Ekmek paramız dan olduk ama en azından 'yeniliğe , rekabete ve değişime açığım'.
Insanlar neden uber i tercih ediyor ? Once bu soruya cevap verelim..

Uber ucuz mu ? : pek ucuz degil 7-8 tl fark ediyor bazi mesafelerde.

Ogrenciyken kisa bir sure taksicilik yaptim. Calistigim durakta abartmiyorum 28 kisiden 5 tanesinin sicili bozuk degildi onlardan biriydim.

Taksicilerin hepsi degil ama bir cogu adli sicil kaydi olup ozel sektorde is bulamayan insanlar.

Basit yaralama sucu olanda taksici olabiliyor cinayetten 10 sene yatip cikan adam da ozel sektorde is bulamadigi icin taksici oluyor. Emekli ogretmende taksicilik yapabiliyor genelleme olmamasi acisindan sonuncusunu koydum.

Simdi ben sanayi isi yapiyorum. Her sene muadil urun cikartiyorlar. Bende yenilik yaparak yada uretim adedimi arttirip fiyat dusurerek rakiplerimi egale ediyorum.

O zaman sanayiciler toplanip merdiven alti uretim yapanlari cagirip dovelim.

Cozum bu mu yani ? Olaya taksici olarak degilde rekabet olarak bakalim.

Taksi fiyatlari sadece mazot olarak pahali degil. Taksi plakasi 2 trilyon kirasi ise 7-8 bin tl.

En son taksiye bindigimde adam esrar iciyordu. Icsin bisey dedigim yok hatta ben esrarin legal olmasi taraftariyim. Ama canimi emanet ettigim adamda mesai saatinde madde kullanmasin.

Taksicilik sektoru eriyerek bitecek. Taksi plakasi sahibi vampirler dusunsun.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ogrenciyken kisa bir sure taksicilik yaptim. Calistigim durakta abartmiyorum 28 kisiden 5 tanesinin sicili bozuk degildi onlardan biriydim.

Taksicilerin hepsi degil ama bir cogu adli sicil kaydi olup ozel sektorde is bulamayan insanlar.

Basit yaralama sucu olanda taksici olabiliyor cinayetten 10 sene yatip cikan adam da ozel sektorde is bulamadigi icin taksici oluyor. Emekli ogretmende taksicilik yapabiliyor genelleme olmamasi acisindan sonuncusunu koydum.

Simdi ben sanayi isi yapiyorum. Her sene muadil urun cikartiyorlar. Bende yenilik yaparak yada uretim adedimi arttirip fiyat dusurerek rakiplerimi egale ediyorum.

Taksi fiyatlari sadece mazot olarak pahali degil. Taksi plakasi 2 trilyon kirasi ise 7-8 bin tl.

En son taksiye bindigimde adam esrar iciyordu. Icsin bisey dedigim yok hatta ben esrarin legal olmasi taraftariyim. Ama canimi emanet ettigim adamda mesai saatinde madde kullanmasin.

"En son taksiye" ... paragrafı ile sevdirdin kendini renkdaş.

Bu nasil bi bakis acisidir ?????

Tesla ve Google simdi soforsuz giden arabalar yaptilar diye dovelim, hatta Isvec'de soforsuz otobus yaptilar diye dunyadaki butun otobus soforleri gidip Isvecde o otobusu devirsin. Nasil bir zincirlenmis bir bakis acisidir bu, Arif?

Yeniligi acik olsanda olmasanda yenilik seni mecbur birakir acik olmana. Millet uber seciyor, neden peki? Taksiciler islerini kayipetmek istemiyorsa bazi seyleri daha uygun ve daha iyi yapacaklar millet icin. Boyle doverek valla inadima bidaha Turkiyeye girdigimde Uber binecem bundan sonra.

Bu nasil bi bakis acisidir ?????

Tesla ve Google simdi soforsuz giden arabalar yaptilar diye dovelim, hatta Isvec'de soforsuz otobus yaptilar diye dunyadaki butun otobus soforleri gidip Isvecde o otobusu devirsin. Nasil bir zincirlenmis bir bakis acisidir bu, Arif?

Yeniligi acik olsanda olmasanda yenilik seni mecbur birakir acik olmana. Millet uber seciyor, neden peki? Taksiciler islerini kayipetmek istemiyorsa bazi seyleri daha uygun ve daha iyi yapacaklar millet icin. Boyle doverek valla inadima bidaha Turkiyeye girdigimde Uber binecem bundan sonra.
Çözüm basit. Ülke yı dış firmalara ve ürünlere kapatacağız. Sadece yerele ürün, firmalara ve işletmeler izin çıkacak. Böylece yerel ekonomi yı büyütürüz.

Son düzenleme:
Patir patir fabrikalarin satildigi guzide ulkemde yerel ekonomiyi canlandiracaksin he :)
Saman ithal ediliyor et bile ithal geliyor. Arif guldurdun

egmye şikayet edin lütfen

Arif bir insan ancak bu kadar gerceklerden uzak olabilirdi. Tebrik ediyorum seni kardesim.

Patir patir fabrikalarin satildigi guzide ulkemde yerel ekonomiyi canlandiracaksin he :)
Saman ithal ediliyor et bile ithal geliyor. Arif guldurdun

Onu gectim ekonomiyi kapatmak (ulkeyi kapatmak gibi bisey olur) butun guncel ekonomi teorilerine aykiri, boylecede ulkemizi zenginlestiriz demesi ayri bir komiklik zaten, oyle bir dunya yok.
Boyle korumacilik dusunceler nerde ise yaradi suana kadar kendimce bir ornek bulamiyorum.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt