Kalifornia dan bir şirket senin ekmek teknen ile oynasında görelim seni. O vakit de diyecen mı... Ekmek paramız dan olduk ama en azından 'yeniliğe , rekabete ve değişime açığım'.
Insanlar neden uber i tercih ediyor ? Once bu soruya cevap verelim..
Uber ucuz mu ? : pek ucuz degil 7-8 tl fark ediyor bazi mesafelerde.
Ogrenciyken kisa bir sure taksicilik yaptim. Calistigim durakta abartmiyorum 28 kisiden 5 tanesinin sicili bozuk degildi onlardan biriydim.
Taksicilerin hepsi degil ama bir cogu adli sicil kaydi olup ozel sektorde is bulamayan insanlar.
Basit yaralama sucu olanda taksici olabiliyor cinayetten 10 sene yatip cikan adam da ozel sektorde is bulamadigi icin taksici oluyor. Emekli ogretmende taksicilik yapabiliyor genelleme olmamasi acisindan sonuncusunu koydum.
Simdi ben sanayi isi yapiyorum. Her sene muadil urun cikartiyorlar. Bende yenilik yaparak yada uretim adedimi arttirip fiyat dusurerek rakiplerimi egale ediyorum.
O zaman sanayiciler toplanip merdiven alti uretim yapanlari cagirip dovelim.
Cozum bu mu yani ? Olaya taksici olarak degilde rekabet olarak bakalim.
Taksi fiyatlari sadece mazot olarak pahali degil. Taksi plakasi 2 trilyon kirasi ise 7-8 bin tl.
En son taksiye bindigimde adam esrar iciyordu. Icsin bisey dedigim yok hatta ben esrarin legal olmasi taraftariyim. Ama canimi emanet ettigim adamda mesai saatinde madde kullanmasin.
Taksicilik sektoru eriyerek bitecek. Taksi plakasi sahibi vampirler dusunsun.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi