- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
Ayrılma anlamında işte abi.
Hg ağam mapusluk nasildi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrılma anlamında işte abi.
Sen gel baharda transnistriyaya götğreyim seni tebliğ de bulunacağım vladlena hanımın 20 yaşında filan bir bacısı var hemhal olunAyrılma anlamında işte abi.
Güzelse neden gelmeyim gelirimSen gel baharda transnistriyaya götğreyim seni tebliğ de bulunacağım vladlena hanımın 20 yaşında filan bir bacısı var hemhal olun![]()
Almancıyla kavga ettiğime değdi başkanımHg ağam mapusluk nasildi ?
Almancıların isini bitirme vakti gelmisAlmancıyla kavga ettiğime değdi başkanım![]()
Bal damlası tabi ablasına ilgim olduğundan bana haramGüzelse neden gelmeyim gelirimfiziği de güzel olmalı
Biletleri ne zaman alıyoruz?Bal damlası tabi ablasına ilgim olduğundan bana haram
nisan Mayıs gibi düşünüyorum en son 2017 yazında gitmiştimGüzelse neden gelmeyim gelirimfiziği de güzel olmalı
Mayıs olursa gelecem, hatun güzel değil ise dönüş masrafım sendennisan Mayıs gibi düşünüyorum en son 2017 yazında gitmiştim
Bendensin dur bakayım kardeşinin fotosu varsa atayım şimdi özelden olacaktı sankiMayıs olursa gelecem, hatun güzel değil ise dönüş masrafım senden
Hadi biraz Cihad yapalım!
Cok guzel yazmissin ustadÜstat ben bu videoyu 30 Mart'da dinledin, yani ilk seçimden 1 gün önce ve bu videoyu dinleyene kadar adamı fazla tanımıyordum ve Kılıçdaroğlu yüzünden soğuduğum CHP'den dolayı bu güzel insana oy bile vermek aklımdan geçmiyordu.
Ama şu siyasetçilere tapmak diyenlere karşı gülüyorum.
Kimseye veremeyecek bir hesabımız yok.
Yani ne yapalım başkan yardırarak gidiyor adama mı çakalım.
@Uğur Bulut ağabey kusura bakma bunu da daha geçen gün konuşurken bunu da biliyordum ama ne yapayım kimse araştırmıyorsa suç bizde mi ?
Not : Esas konu 11:20
Ekli dosyayı görüntüle 71766
Ekli dosyayı görüntüle 71767
Ekli dosyayı görüntüle 71769