İstanbul'da Yaşamak İçin Aşağıdaki 3 İlçeden Hangisini Tercih Edersiniz?

Anlatılmaz, yaşanır.

2a6ead3602972197f28c5d8255ace3be.webp

İş yeri Anadolu'da ise Beykoz, Avrupa'da ise Sarıyer. İki bölge de geniştir. Ancak bütçenize göre mahalle bulmak mümkündür. Yani eskiden mümkündü.

bu anket süresini doldurmustur

istanbul'un en guzel ve en degerli yeri bogaz hattidir. dolayisiyla sehre daha entegre olsun diyorsan sariyer, daha sakin olsun diyorsan beykoz. tabi sahilden uzaklastikca bogazin bir espirisi kalmiyor. o yuzden ilce degil semt bazli bakmak daha dogru olur.

eyupsultan'i ben istanbul bile saymam. diger ilcelere gore dagbasi sayilir.

Ortaköy (Beşiktaş)
Moda (Kadıköy)
Ataşehir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beykoz'la Sariyer arasinda kaldim. Beykoz'da tarikatciler ve Karadenizliler cok oldugu icin Sariyer dedim.

Para verseler Istanbulda yasamam.

Kaotik, inanilmaz kalablik bir sehir

kesinlike sevmem

Istanbul'da dogudup buyudum ancak geri donersem (ki donmem), Istanbul'da yasamam. Bir Ege veya Akdeniz tatil beldesinde yasarim.

lüks dedikleri bir semtte yaşadım, lüksleri sadece evlerden oluşuyor. Adım atacak yer yok, herkes üstüne üstüne geliyor. Tam bir kaos hakim. Ulan arkadaşınla buluşmak için 3 gün önceden sözleşilir mi? Randevu falan alıyorsun. Komedi. Yaşanmaz yani, Allah sabır versin yaşayana.

Anket de anket olsa

Kim yaşayacak, kimle yaşayacak, ilk defa mı gelecek

Nasıl birisii vs bir ton açık var

İstanbul'da mevcutta kalabalık olmayan yer neredeyse kalmadı, kendini soyutlayabileceğin yerler var sadece.

lüks dedikleri bir semtte yaşadım, lüksleri sadece evlerden oluşuyor. Adım atacak yer yok, herkes üstüne üstüne geliyor. Tam bir kaos hakim. Ulan arkadaşınla buluşmak için 3 gün önceden sözleşilir mi? Randevu falan alıyorsun. Komedi. Yaşanmaz yani, Allah sabır versin yaşayana.
Nereden bahsediyorsun

Geri
Üst Alt