İstanbulspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Oliveira konusunda en koyu fan benimdir ama belliki hoca riske atmak istemiyor rakip İstanbulspor neticesinde. Baktık üretemiyoruz 2.devre oynar. Kazımcan tercihi çok iyi ve muazzam mutlu etti. Gomis yerine de Barışı deneyebilirdi ama çok sorun değil gerisi as kadro. Kazanır ve Lider oluruz. Rashica Mertens Kerem şov olacak

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oliveira sız çıkabilecek en iyi kadro, Berkan falan cart curt isim yok bu kadroyla bam bam bam

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gsc hemfikir gibi kadroda
Hiç iyi bitmez böyle maçlar 🤦🏻

takım dinçken gomisle başlamak daha mantıklı geldi bana.

henüz yorgun değilken ilk 30 dakika oyunu komple rakip yarı sahaya yıkıp gol çıkarmak için gomis mantıklı.

barış alperle 11 başlamak bu maç özelinde mantıklı durmuyor. zira istanbul arkada açık vermeyecektir. kilit çözülmediği takdirde,
mertens st,
gomis >> yusuf,
mitsö >> oliveyra + olarak bir defanstan ödün verip barış alper veya mata atılabilir.

erken gol bulursak 5 olabilecek bir maç gibi duruyor.

Gomisle başlamayı doğru bulmuyorum ama vardır Okan Hocamın bir bildiği. Kanımca Gomis artık bu saatten sonra son 25 /30 dakika topçusu. Hala etkili ama fizik yeterli gelmiyor maalesef.

Mertens bir mac çöz be gözüm bari İstanbulspor karşısında yani bilemedim Gomis etkili olamıyor 11 de umarım bu maç olur

En ideal kadrolardan birisi ama Gomis cikarsa ne Sefer ne Baris girsin. Mertens forvete, Yusuf da oyuna

takım dinçken gomisle başlamak daha mantıklı geldi bana.

henüz yorgun değilken ilk 30 dakika oyunu komple rakip yarı sahaya yıkıp gol çıkarmak için gomis mantıklı.

barış alperle 11 başlamak bu maç özelinde mantıklı durmuyor. zira istanbul arkada açık vermeyecektir. kilit çözülmediği takdirde,
mertens st,
gomis >> yusuf,
mitsö >> oliveyra + olarak bir defanstan ödün verip barış alper veya mata atılabilir.

erken gol bulursak 5 olabilecek bir maç gibi duruyor.
Bence tam tersi rakip savunma dinçken gomis oyunda olmamalı. 60 dan sonra gomis ile takip defansın kondisyonu aynı oluyor ne yazık ki.

Geri
Üst Alt