- 31 Aralık 2015
- 12.986
- 8.201
- 1.488
Tam takım hazır olarak sahada olacağız inşallah elbet bir gün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erken dönmüş Kuzey’in Kralı. KarakterYedeklerde
Dalga geçiyordum yawAbi nelson dogum izni diyor herkes bi yedeklere bakin yav
Sizofren misin sen? Ya da baska biriyle mi karistirdin beni? Kendi kendine tribe girip kudurmussun.Senin ve sezon oncesi Muslerayi rotasyona sokup yedek kaleciyi kaleye atanlarin ıslak hayallerinin suya dusmesi keyif veriyor bize.
Kudurun
Muslera ve aktürkoğlu yerine günay ve zaha olmalıydı. İst maçında da güvenmiyorsan günay'a niye aldırdın antep'e giden çocuk beklerdi kulübeyi.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
en formda oyuncumuz aktürk üMuslera ve aktürkoğlu yerine günay ve zaha olmalıydı. İst maçında da güvenmiyorsan günay'a niye aldırdın antep'e giden çocuk beklerdi kulübeyi.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerekmiyor bence vallaMuslera'nın bir yerde kesik yemesi gerekmiyor mu knk sence de ne kadar zor bir karar olsa da?
Şu maçta da rotasyon yapmazsan ne zaman yapacaksın be adam
Maalesef beni artık heyecanlandıran genç kalmadı. Biraz Efe biraz da Berk. Şu an kadrodakiler hmmstek idmanla Nelsson’un oynatılmaması doğal.
Skoru alsak da gençler girse.
İlk posta Sanchez ve Ndombele statu gereği oynayamıyor yazılabilirmiş. Takımı takip eden sayısı az.
Mac günleri hariç çoğu takip etmez tuttuğu takımı burada