Oğuz Özçelik
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 2.876
- 1.543
- 1.198
Sakatlanir falan dinlensin bence yinedeLemina Rize maçında yok zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakatlanir falan dinlensin bence yinedeLemina Rize maçında yok zaten
Dinlensin iyi oldu.Abdulkerim yok sonunda
Bir şey olur diye topçu oynatmayan hoca yok usta.Elindeki tek orta saha Torreiraya bişey olsa ne olacak ? Ya ben bu adamın bu saçmalıklarından yoruldum iyice yeter be
Lemina haftasonu cezalı diye oynatmış diye anladım. Zaten altyapıda da orta saha bir tek Gökdeniz var, o da ilk 11. Kimi oynatmamış mesela?Takimda orta saha zaten yok olanida istanbul macinda bile sahaya suruyor. Yonetim ayri dert bu ayri sabır sabır sabır yani az olmuş bu. Osimhenide oynatiydin yoksa nasil yenerik istanbulu hoca
Geçen kupa maçının ikinci yarısında sol stopere çekmişti. Ereni sağbeke attıysa kazımcan solbek olur o zaman.Kazımcan stoper değil usta.
Bacaksız nasıl oynasın adamSingo yine yok.
Valla bi Okan bir de Allah biliyor onuO zaman baska soru
bekler ve kanatlarda kim var?
Herhangi bir isim olabilir zaten orta saha almadin orta sahan yok. Istanbulspor maclarinda oynatma bari as oyuncularini. istanbul sana 11 tane herhangi bir adamla çikiyor torreira lemina olmasa ne olacak ne ne kaybedeceksin?Lemina haftasonu cezalı diye oynatmış diye anladım. Zaten altyapıda da orta saha bir tek Gökdeniz var, o da ilk 11. Kimi oynatmamış mesela?
Aspirin olabilirO degilde, stoperler kim?